Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι τάσεις για το κόσμημα για το 2023

Οι τάσεις για το κόσμημα για το 2023

Από τους υπεύθυνους του αγαπημένου μας 7epta

“Jewelry has the power to be the one little thing that makes you feel unique.” Elisabeth Taylor

Και δε θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο! Αναμφίβολα, τα κοσμήματα προσδίδουν λάμψη και αυτή τη μοναδική πινελιά ακόμα και στο πιο ανάλαφρο ντύσιμο ώστε να κάνουν κάθε εμφάνιση μοναδική. Ενόψει και της επερχόμενης εορταστικής περιόδου, ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι θα φορεθεί το 2023!

Μίνιμαλ ή maximal κοσμήματα;

Ακολουθώντας τους ρυθμούς της μόδας στα ρούχα, η αγορά κοσμημάτων φαίνεται εκ πρώτης όψεως χαώδης και οι επιλογές ανεξάντλητες. Με μία γρήγορη αναζήτηση στα σύγχρονα ελληνικά και παγκόσμια brands ανακαλύπτει κανείς μία ξεκάθαρη τάση προς πιο minimal κοσμήματα που είναι αντίστοιχη και με την τάση για outfits που είναι κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας. Ταυτόχρονα, δεν λείπουν οι προτάσεις με layering ή μεγάλα statement κοσμήματα που προσδίδουν μια πιο μαξιμαλιστική και εξωστρεφή διάθεση.

Τι θα φορεθεί περισσότερο το 2023

Έχουμε συνοψίσει εδώ τα πιο μεγάλα trends που αναμένεται να δούμε μέσα στην προσεχή χρονιά. Βασικός παρονομαστής σε όλα: τα υλικά και το design.

1.      Golden age

Οι δυο χρυσές δεκαετίες επανέρχονται δυναμικά. Μετά από μία στροφή προς τα faux bijoux, τα πολύτιμα μέταλλα επανέρχονται στην αγορά και την εκτίμηση των fashion brands. Το χρυσό φαίνεται, επίσης, να κερδίζει έδαφος απέναντι στο ασήμι και το λευκόχρυσο.

2.      Vintage lovers

Θυμάστε εκείνα τα σκουλαρίκια της γιαγιάς σου που είναι καταχωνιασμένα στο συρτάρι; Καιρός να τα ξεσκονίσετε! Η τάση για vintage κοσμήματα παραμένει στο προσκήνιο όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Φυσικά, μπορείτε πάντα να φτιάξετε το δικό σας vintage κόσμημα όπως ακριβώς θα το θέλατε, προσθέτοντας φυσικές  χρωματιστές πέτρες, τουρμαλίνες, περίδοτα, λάπις λάζουλι, ζαφείρια, ρουμπίνια και σμαράγδια.  Αν είναι δε, συνδυασμένα με απλά δεσίματα σε κίτρινο χρυσό θυμίζοντας 80ς η΄90ς είναι πια trend.

3.      Diamonds (or pearls) are forever

Ένα κλασικό ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια ή ένα ζευγάρι με μαργαριτάρια επίσης συνοδευόμενο από αντίστοιχο κολιέ από μαργαριτάρια, όπως και ροζέτες με χρωματιστές ή όχι πέτρες είναι must have στην γυναικεία κοσμηματοθήκη για καθημερινές αλλά και κλασσικές εμφανίσεις και αυτό δεν αλλάζει ούτε την προσεχή χρονιά. Μπορείτε να χαλαρώσετε τη λάμψη την πετρών εάν είναι υπερβολική για εσάς αγοράζοντας κοσμήματα με ακατέργαστα διαμάντια κρατώντας την natural μορφή και υφή του υλικού, συνδυασμένη με minimal γραμμές  στο χρυσό δέσιμο.

4.      Hoops, hoops, hoops!

Κρίκοι χρυσοί ή ασημένιοι σε όλα τα μεγέθη είναι και πάλι στη μόδα. Παρ’ ότι πλέον θα τους βλέπουμε σε όλα τα μεγέθη, με τους μικρούς χρυσούς κρίκους να αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα, τα σκουλαρίκια αυτά φοριούνται καθημερινά και αδιάλειπτα με όλα τα στυλ και τάσεις. Φορέστε τα μικρότερα μεγέθη σε  καθημερινή  βάση και κρατήστε τους μεγαλύτερους και πιο εντυπωσιακούς για μια βραδινή έξοδο.

Αντίστοιχα, μεγάλα βραχιόλια  μπράτσου αλλά και καρπού θα φορεθούν πολύ όπως και πολλές βέργες μαζί, χρυσές ή ασημένιες. Ταιριάξτε τα με στράπλες η slip φορέματα και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

5.      Colors for the win

Προς  την άνοιξη, θυμηθείτε τις σειρές από πέτρες και θα έχετε ένα αξεσουάρ πασπαρτού. Μακριά κολιέ από διάφορες  χρωματιστές πέτρες με κρεμασμένο μενταγιόν η χωρίς .Φορέστε μονή ή πολλαπλές σειρές ιδίου  χρώματος δίνοντας μια boho νότα σε καθημερινό casual ντύσιμο.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται μπερδεμένα, μπορείτε να δημιουργήσετε τα κοσμήματά σας όπως ακριβώς τα φαντάζεστε και στο κόστος που σας ταιριάζει συζητώντας το με τους ειδικούς του 7epta. Μην ξεχνάτε ότι, παρά τις επιταγές της μόδας, το κόσμημα αποτελεί μία προσωπική επιλογή. Από μεριάς σας, επενδύστε έξυπνα σε κοσμήματα με ποιότητα αντί της ποσότητας, τα οποία να μπορείτε να υποστηρίξετε με τα υπόλοιπα looks σας, και η επιτυχία είναι σίγουρη!

_

7epta – Χώρος Δημιουργίας χειροποίητου κοσμήματος

Σαχτούρη 21, Πάτρα | 2610 225 470 | website | facebook | instagram

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight