Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Σμύρνη: Σοκάρει η 32χρονη που έπινε καφέ και τραυματίστηκε -«Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι»

Νέα Σμύρνη: Σοκάρει η 32χρονη που έπινε ...

Όλα όσα είπε

Η μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Νέα Σμύρνη και είχε εκτός από δύο νεκρούς 41 και 44 ετών προκάλεσε και τον τραυματισμό μιας 32χρονης γυναίκας.

Από χθες, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα συγκλονιστικά βίντεο που δείχνουν τη χειρουργική ακρίβεια με την οποία ο δράστης εκτέλεσε την αποστολή του και εξαφανίστηκε.

Η σοκαριστική μαρτυρία της γυναίκας στην Νέα Σμύρνη
Η νεαρή γυναίκα είναι στο νοσοκομείο καθώς χτυπήθηκε από την επίθεση του αγνώστου στην καφετέρια. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του OPEN, η τραυματίας χτυπήθηκε από μία σφαίρα ενώ έπινε καφέ στον χώρο με την αδερφή της. Η 32χρονη γυναίκα μίλησε στους αστυνομικούς λέγοντας πως λίγο έλειψε να έχει και η ίδια τραγική κατάληξη.

Ευτυχώς στεκόταν όρθια αντί για καθιστή με αποτέλεσμα να δεχθεί μία σφαίρα στην πλάν. «Ήμουν με την αδελφή μου στο μπαρ, πίσω ακριβώς από το τραπέζι που κάθονταν οι δύο άνδρες, που είναι νεκροί. Ήμασταν όρθιες και μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ήμουν πλάτη και δεν είδα τον δράστη την ώρα που μπήκε. Άκουσα τους πυροβολισμούς και έβλεπα τον πανικό στο μαγαζί. Στην αρχή, δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν εισβάλλει ο δράστης στο μαγαζί, αλλάξαμε θέσεις με την αδελφή μου. Αλλιώς θα ήταν αυτή τώρα στη θέση μου κι ευτυχώς που ήμασταν όρθιες αλλιώς θα με έβρισκε η σφαίρα στο κεφάλι», δήλωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις