Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βίντεο: Έγινε χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας

Βίντεο: Έγινε χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας

Είχαν συγκεντρωθεί γονείς μαθητών του 4ου Δημοτικού Αμαλιάδας

Ένταση και αντεγκλήσεις κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, το βράδυ της Παρασκευής. Αιτία ένα πανό που ανέρτησαν στην αίθουσα συνεδρίασης του Δ.Σ. γονείς μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας και το οποίο έγραφε "Τέλος τα λυόμενα- Θέλουμε πίσω το σχολείο μας- 4ο Δημ. Σχολ. Αμαλιάδας". Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Απόστολος Λιώσης αντέδρασε στην παρουσία του πανό εντός της αίθουσας και καθυστέρησε την έναρξη της συνεδρίασης κατά τουλάχιστον μισή ώρα, ζητώντας να απομακρυνθεί το πανό από την αίθουσα για να ξεκινήσει τη συνεδρίαση.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των γονέων αλλά και των συμβούλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.  Τελικά ο κ. Λιώσης επέστεψε στην αίθουσα και η συνεδρίαση ξεκίνησε με θέμα την ψηφοφορία του Δ.Σ. για το αν θα παραμείνει το πανό εντός της αίθουσας ή όχι.

Η ψηφοφορία όμως που τελικά έλαβε χώρα αφορούσε την αναβολή της συζήτησης για το 4ο Δημοτικό (και όχι το θέμα του πανό) και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που ελήφθη κατά πλειοψηφία, ήταν να αναβληθεί για την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. η συζήτηση. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι γονείς αποχώρησαν.

Να σημειώσουμε πως οι γονείς διαμαρτύρονται διότι 3 ολόκληρα χρόνια μετά το σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008 και τις σοβαρές υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο του 4ου Δημοτικού Αμαλιάδας, τα παιδιά τους εξακολουθούν να κάνουν μάθημα σε λυόμενες αίθουσες.

Δείτε το βίντεο του www.i-agenda.gr με στιγμιότυπα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις