Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών ο Καθηγητής Γεωφυσικής Jiří V. Zahradník

Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρ...

Σήμερα η αναγόρευση

Ο Jiří V. Zahradník, Καθηγητής Γεωφυσικής θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Γεωλογίας, σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου θα παρουσιάσει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας κ. Ευθύμιος Σώκος, ενώ θα ακολουθήσει η αναγόρευση του τιμώμενου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Πρόεδρο του Τμήματος Γεωλογίας, Καθηγητή Παρασκευά Ξυπολιά και η περιένδυσή του από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Χρήστο Μπούρα. Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του τιμώμενου με τίτλο: «Twenty years of cooperative seismology research between Charles University and Patras University».

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση φωτογραφίζεται, βιντεοσκοπείται και μεταδίδεται διαδικτυακά. Μέρος του υλικού θα χρησιμοποιηθεί για το αρχείο του Πανεπιστημίου Πατρών και για την δημόσια προβολή της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις