Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ενωτική προοπτική, ξεπερνά τα πρόσωπα- Σε αυτή την περίπτωση, θα είμαι απλός στρατιώτης στην παράταξη για το κοινό καλό

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ενωτική προοπτικ...

Την Τετάρτη

«Εφόσον επιλεγεί η οδός της ενότητας θα είμαι απλός στρατιώτης, υπηρετώντας το κοινό καλό, συμβάλλοντας στην ενωτική προοπτική που ξεπερνά πρόσωπα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενόψει της διαδικασίας εκλογής του επικεφαλής της παράταξης Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο, μετά την αποχώρηση Κατσιφάρα.

Ο κ. Αγγελόπουλος μέσω της παρέμβασής του, λέει επί της ουσίας ότι για τον ίδιο προέχει η ενότητα και για αυτό το λόγο, για την επίτευξη αυτού του στόχου, αν και εφόσον γίνει και από τους άλλους αποδεκτό, θα επιλέξει να παραμείνει απλός στρατιώτης, καλώντας εμμέσως πλην σαφώς και τα άλλα μέλη της παράταξης  να στοιχιστούν κάτω από μια ενωτική υποψηφιότητα δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη διάθεσή τους για ενότητα καθώς- όπως αναφέρει- ο επικεφαλής θα είναι πρώτος μεταξύ ίσων.

"Χωρίς αμφισημίες, με ξεκάθαρες θέσεις, όπως το έκανε πάντοτε, η «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» σε αυτή την κρίσιμη καμπή, για την εκλογή του νέου επικεφαλής της, θα βγει ενωμένη και δυνατή. Και σ’ αυτή την προοπτική θα είμαι απλός στρατιώτης, υπηρετώντας το κοινό καλό, συμβάλλοντας στην ενωτική προοπτική που ξεπερνά πρόσωπα" αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Αγγελόπουλος και συνεχίζει: 

"Γιατί το "δικαίωμα στην πρόοδο", είναι η ηθική υποχρέωση όλων μας. Η επιλογή μας θα είναι απλά η απόδειξη πως η ενότητα που τόσα χρόνια έχει αποδειχθεί στην πράξη, θα συσπειρώσει περαιτέρω την παράταξή μας. Γιατί ο επικεφαλής θα είναι ο πρώτος μεταξύ ίσων. Και η επίτευξη του στόχου θα γίνει μόνο με ομοθυμία και ομοψυχία"

Η εκλογή του προσώπου που θα ηγηθεί της παράταξης θα γίνει την Τετάρτη.

Η ανάρτηση του  κ. Αγγελόπουλου έχει ως εξής: 

"Από την πρώτη ημέρα ενασχόλησής μου με τα κοινά πάντοτε πίστευα πως με την συλλογική δουλειά έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. Η Αυτοδιοίκηση είναι ο κατεξοχήν χώρος όπου οι όποιες δράσεις έχουν άμεσο αντίκτυπο στον πολίτη. Γι’ αυτό και τάχθηκα να τον υπηρετώ, συμβάλλοντας με τις μικρές, τις απειροελάχιστες δυνάμεις μου, στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μου.

Για να μπορέσουμε να πούμε στη νέα γενιά πως αφήνουμε παρακαταθήκες για το μέλλον. Η παράταξη «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» με ήθος και συνέπεια υπηρέτησε τις δημοκρατικές αρχές που πάντα πρέσβευε και πρεσβεύει και ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Απόστολος Κατσιφάρας.

Άλλωστε η εμπιστοσύνη που έδειξε ο λαός της Δυτικής Ελλάδας και μας τίμησε με την ψήφο του είναι η τρανή απόδειξη. Η περιφερειακή μας παράταξη από όποια θέση και να βρέθηκε αγωνίστηκε και θα συνεχίζει να το πράττει με όραμα και σχέδιο, έχοντας πάντα στην προμετωπίδα τις ανάγκες του λαού. Είναι η παράταξη που έχει τη δημοκρατική υποχρέωση να ενώσει τις προοδευτικές δυνάμεις σε μια νικηφόρα κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω μεμψιμοιρίες που πληγώνουν, έχοντας απέναντί της συντηρητικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Χωρίς αμφισημίες, με ξεκάθαρες θέσεις, όπως το έκανε πάντοτε, η «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» σε αυτή την κρίσιμη καμπή, για την εκλογή του νέου επικεφαλής της , θα βγει ενωμένη και δυνατή. Και σ’ αυτή την προοπτική θα είμαι απλός στρατιώτης, υπηρετώντας το κοινό καλό, συμβάλλοντας στην ενωτική προοπτική που ξεπερνά πρόσωπα.

 Γιατί το "δικαίωμα στην πρόοδο", είναι η ηθική υποχρέωση όλων μας. Η επιλογή μας θα είναι απλά η απόδειξη πως η ενότητα που τόσα χρόνια έχει αποδειχθεί στην πράξη, θα συσπειρώσει περαιτέρω την παράταξή μας. Γιατί ο επικεφαλής θα είναι ο πρώτος μεταξύ ίσων. Και η επίτευξη του στόχου θα γίνει μόνο με ομοθυμία και ομοψυχία".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις