Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Πατρέων: Κι άλλες κλοπές σε καλώδια του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού

Δήμος Πατρέων: Κι άλλες κλοπές σε καλώδι...

Το κόστος ξεπερνά τις 10.000 ευρώ

Από τον Δήμο Πατρέων, γίνεται γνωστό για μια ακόμα φορά, ότι συνεχίζονται με εντεινόμενο ρυθμό, οι κλοπές καλωδίων του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Μόνο τις τελευταίες ημέρες, έχουν κλαπεί καλώδια πολλών χιλιομέτρων, από δρόμους σε όλο το μήκος και το πλάτος του Δήμου, όπως: Ηρώων Πολυτεχνείου, Διαγόρα, Ήρας, Μαραγκοπούλου, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Θεσσαλονίκης, το κόστος των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Η Δημοτική Αρχή κάνει έκκληση στους συνδημότες να ενημερώνουν άμεσα τις Αρχές όταν γίνονται μάρτυρες κλοπών ή φθορών. Μάλιστα, έγινε αντιληπτό, ότι ενδεχομένως οι κλέφτες, να εμφανίζονται ημέρα παριστάνοντας τους τεχνικούς, τα κόβουν και επανέρχονται νυχτερινές ώρες για να τα πάρουν.

Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες πρέπει να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα -έχοντας ήδη ενημερωθεί εδώ και καιρό με συνεχόμενα έγγραφα και  καταγγελίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου- για να σταματήσουν τη δράση των αγνώστων που διαπράττουν τις κλοπές που αφενός ζημιώνουν τη δημοτική περιουσία, δηλαδή την περιουσία του πατραϊκού λαού και αφετέρου ενέχουν τον κίνδυνο απωλειών ανθρώπινων ζωών από τα ηλεκτροφόρα καλώδια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις