Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι και η Μέγκαν και η Κέιτ "ενώθηκαν" ξανά

Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι και η Μέγ...

Περπάτησαν στο κάστρο του Ουίνδσορ για να εξετάσουν τα λουλούδια που άφησε ο κόσμος

Οι αντιμαχόμενοι γιοι του βασιλιά Καρόλου Γ', ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Χάρι και οι σύζυγοί τους Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν όλοι στα μαύρα στο κάστρο του Ουίνδσορ για να επιθεωρήσουν τη θάλασσα των αφιερωμάτων λουλουδιών έξω από τις πύλες του κτήματος Berkshire για φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ περπάτησαν μαζί στις πύλες του Κάστρου του Ουίνδσορ καθώς τίμησαν την κληρονομιά της Αυτής Μεγαλειότητας - παραμερίζοντας προσωρινά τις διαφορές που πυροδότησε το Megxit που διέλυσαν τη βασιλική οικογένεια τα τελευταία χρόνια και βύθισαν την Η βρετανική μοναρχία σε μια από τις πιο σοβαρές κρίσεις της.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, οι οποίοι παραιτήθηκαν εντυπωσιακά από τα καθήκοντά τους στην πρώτη γραμμή πριν από δύο χρόνια για να χτυπήσουν μόνοι τους στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια κατήγγειλαν μια σειρά από ισχυρισμούς για βόμβες εναντίον του The Firm, κρατήθηκαν χέρι-χέρι καθώς έβλεπαν τα αφιερώματα, με τον Χάρι κάποια στιγμή να του βάζει στοργικά το χέρι. στην πλάτη της Μέγκαν. Εθεάθησαν να δείχνουν διάφορα αφιερώματα και να τα συζητούν καθώς μέλη του πλήθους τους κουνούσαν με το χέρι.

Πηγή από το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας κάλεσε τους Σάσεξ να ενωθούν μαζί του και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας νωρίτερα σήμερα.

Νωρίτερα σήμερα, η στενή οικογένεια της αείμνηστης βασίλισσας, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Άντριου, θρήνησε δημόσια για το θάνατο του ηλικιωμένου μονάρχη σε μια ιδιωτική εκκλησιαστική λειτουργία στο Μπαλμόραλ - αφού ο Κάρολος Γ' ανακηρύχθηκε επίσημα σε μια ιστορική τελετή στο Παλάτι του Σεντ Τζέιμς στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight