Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα: Αποσύρει υπέρ Κατσικόπουλου την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο ο Δημήτρης Φιλιππάτος

Αχαΐα: Αποσύρει υπέρ Κατσικόπουλου την υ...

Έστειλε επιστολή στον Νίκο Ανδρουλάκη

Την απόσυρση του ενδιαφέροντός του για την υποψηφιότητα στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ γνωστοποίησε, όιπως πληροφορείται το thebest.gr, ο Δημήτρης Φιλιππάτος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, η οποία κοινοποιήθηκε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Βαγγέλη Αργύρη και τον Βουλευτή Αχαΐας του Κινήματος Γιώργο Παπανδρέου.

Στην επιστολή ο Δημήτρης Φιλιππάτος κάνει γνωστό ότι ενόψει της μεγάλης μάχης την οποία θα δώσει το Κίνημα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι όλοι δυναμικά παρόντες. «Θα παλέψουμε ώστε το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. να βάλει τη σφραγίδα του στις πολιτικές εξελίξεις οδηγώντας τη χώρα στο μέλλον, στη νέα μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας, πάντα με ορμητήριο και τελικό προορισμό την κοινωνία» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φιλιππάτος και συνεχίζει:

«Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικός είναι ο ρόλος που καλείται να διαδραματίσει o Νομός Αχαΐας ο οποίος παραδοσιακά αποτελεί σημείο αναφοράς της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Για να το επιτύχουμε αυτό και να οδηγηθούμε στο μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τη συνεργασία, την ενότητα, την ομαδικότητα αλλά και την αναγνώριση της προσφοράς προσώπων και στελεχών στο Κίνημά μας.

Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας διαγράψει μια πολύχρονη και άκρως παραγωγική συνεργασία με τον Δημήτρη Κατσικόπουλο, κατά τη διάρκεια των δύο θητειών του στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας, αλλά και εκτιμώντας βαθύτατα τόσο τον άνθρωπο και φίλο, όσο και το πολύ σημαντικό έργο του, τις ικανότητές του και την εν γένει πορεία του, επιθυμώ να σας κάνω γνωστό ότι αποσύρω την εκδήλωση ενδιαφέροντος να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο των εκλογών, τασσόμενος υπέρ της υποψηφιότητας Κατσικόπουλου, ως ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης της προσφοράς του.

Εξυπακούεται ότι θα είμαι ενεργά παρών και σε αυτή τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις για να ενισχύσω τον αγώνα μας στην Αχαΐα αλλά και τον αγώνα όλων μας να βγει η χώρα από τη στασιμότητα και τα αδιέξοδα, να ανασάνει ο πολίτης από την ακρίβεια, να αντιμετωπιστεί ουσιαστικά και όχι με ημίμετρα η ενεργειακή κρίση, να βγούμε από το ζόφο των υποκλοπών που αμαυρώνει τη Δημοκρατία, να επαναφέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο, να ζήσουμε ξανά ημέρες εθνικής αξιοπρέπειας και κοινωνικής δικαιοσύνης»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις