Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοί είναι οι δυο συλληφθέντες για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 42χρονου

Αυτοί είναι οι δυο συλληφθέντες για τον ...

Στη Ραφήνα

Δύο άτομα, 24 ετών, συνελήφθησαν για την άγρια, αποτρόπαια και σοκαριστική δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα το βράδυ του Σαββάτου.

Πρόκειται για έναν 24χρονο Αλβανό και έναν ακόμη 24χρονο Ελληνα αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι μαζί με δύο ακόμη άτομα από την παρέα τους σκότωσαν κυριολεκτικά στο ξύλο τον 42χρονο.

Ολοι τους διασκέδαζαν σε μπαρ στην περιοχή της Ραφήνας, όταν για ασήμαντο λόγο υπήρξε κάποια παρεξήγηση. Τα σενάρια που εξετάζονται είναι δύο. Το ένα είναι να σκούντησε κατά λάθος κάποιον από την παρέα των συλληφθέντων για τη δολοφονία ο άτυχος 42χρονος και το δεύτερο να υπήρξε κάποιο λεκτικό επεισόδιο επειδή από την παρέα των συλληφθέντων πείραξαν κοπέλα στην παρέα του 42χρονου. Το συμβάν, με οποιαδήποτε αφορμή, έμοιαζε λήξαν. Ωστόσο όταν μισή ώρα αργότερα ο 42χρονος και η παρέα του αποχώρησαν από το μπαρ, τον περίμεναν εκτός οι δύο συλληφθέντες και άλλα δύο άτομα και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Του κατάφεραν χτυπήματα θανατηφόρα με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή λίγο αργότερα. Οπως αποδείχθηκε οι δολοφόνοι είχαν χρησιμοποιήσει και σιδηγογροθιά για να επιτεθούν στον 42χρονο.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις