Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει ο πατέρας της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε στην τσουλήθρα

Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει ο πατέρας της 8χρον...

Εξηγεί πως σημειώθηκε το σοβαρότατο ατύχημα στην παιδική χαρά

Το σοβαρότατο ατύχημα και ο ακρωτηριασμός δαχτύλου από το χέρι της 8χρονης, προκαλούν οργή και έντονο προβληματισμό στη Θεσσαλονίκη…

Ο πατέρας της 8χρονης εξηγεί στην κάμερα πως σημειώθηκε το σοβαρότατο ατύχημα στην παιδική χαρά που έπαιζε η 8χρονη κόρη του. Αποτέλεσμα ήταν να ακρωτηριαστεί ένα από τα δάχτυλα του χεριού της και το κορίτσι να βρεθεί για 6 ώρες στο χειρουργείο. Οι γιατροί τονίζουν πως η επέμβαση συγκόλλησης πέτυχε. Κάποιοι όμως πρέπει να τιμωρηθούν για αυτά που έγιναν, λέει ο πατέρας της άτυχης μικρής. «Ανέβηκε στην τσουλήθρα να παίξει και κινδυνεύει να χάσει το δάχτυλό της», λέει στην ΕΡΤ3 ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στην παιδική χαρά, το απόγευμα της Πρωτομαγιάς, στη Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη. Τότε που ακρωτηριάστηκε το μικρό δάχτυλο της κόρης του, όταν πιάστηκε στην τσουλήθρα που έκανε.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ο τραυματισμός του παιδιού οφείλεται σε μία κακοτεχνία της τσουλήθρας. «Με ενδιαφέρει το παιδί, να αποκατασταθεί η υγεία του και να σωθεί το δάχτυλό του. Θέλω να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Πάνε παιδάκια να παίξουν και κινδυνεύει η ζωή τους» λέει στην ΕΡΤ3

Η μητέρα του παιδιού υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το σοκαριστικό ατύχημα. Όσο για το πώς έγιναν όλα, ο πατέρας της 8χρονης λέει πως μεταξύ της τσουλήθρας και του τοιχώματος της λαμαρίνας υπήρχε κενό, με αποτέλεσμα το δάχτυλο του παιδιού να μπει ανάμεσα και να κοπεί. Το παιδί που έχει υποβληθεί σε 6ωρο χειρουργείο, φώναζε στο νοσοκομείο «Τι εφιάλτη ζω».

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, προκειμένου οι γιατροί να ενώσουν το ακρωτηριασμένο δάχτυλο. Υποβλήθηκε σε επέμβαση συγκόλλησης του δαχτύλου και σύμφωνα με πληροφορίες πέτυχε. Οι επόμενες μέρες πάντως χαρακτηρίζονται κρίσιμες, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ. Στην μοιραία τσουλήθρα τοποθετήθηκαν κόκκινες κορδέλες κατόπιν εορτής και ένα προειδοποιητικό σημείωμα για την επικινδυνότητα της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις