Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας ετοιμάζεται να γιορτάσει αγωνιστικά την Πρωτομαγιά

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας ...

Καλεί όλες τις γυναίκες του μόχθου, τις εργαζόμενες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις συνταξιούχες, τις φοιτήτριες & μαθήτριες να συμμετάσχουν

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας, μέλος της ΟΓΕ ετοιμάζεται να γιορτάσει αγωνιστικά την Πρωτομαγιά, συμμετέχοντας στην μεγάλη απεργιακή διαδήλωση την Κυριακή 1η Μάη στις 10 πμ έξω από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στέλνουμε το μήνυμα ενάντια στην ακρίβεια, στον πόλεμο, στην εκμετάλλευση.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από την πανεργατική απεργία στις 6 Απρίλη, οι γυναίκες του μόχθου μαζί με τους άνδρες διεκδικούμε: Αυξήσεις στους μισθούς, ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος, υπογραφή ΣΣΕ, όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, να σταματήσει τώρα κάθε ελληνική εμπλοκή.

Καλούμε όλες τις γυναίκες του μόχθου, τις εργαζόμενες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις συνταξιούχες, τις φοιτήτριες και μαθήτριες να οργανώσουμε μαζί τη δράση του συλλόγου μπροστά στην Πρωτομαγιάτικη απεργία.

Ξεκινάμε την Τρίτη 19 Απρίλη, φτιάχνουμε τα πανό μας στις 6 στο Εργατικό Κέντρο προκειμένου να μπουν στις γειτονιές της πόλης μας.

Την Τρίτη του Πάσχα 26 Απριλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό ΔΣ, στις 6 στο ΕΚΠ για να αποφασιστεί ο σχεδιασμός μέχρι την Πρωτομαγιά.

Κάνουμε πράξη τη λαϊκή αλληλεγγύη, δεν αφήνουμε καμία και κανέναν μόνο του. Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στις λαϊκές οικογένειες που το έχουν ανάγκη, σήμερα και αύριο και ώρες 9:00πμ-14:00μμ και 18:00μμ-20:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας στην οδό Κολοκοτρώνη 20 και στο Λαϊκό Φροντιστήριο (πλ. Γεωργίου Α 17, Εντός Μεγάρου Λόγου και Τέχνης,3ος όροφος)  συλλέγουμε τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια & παιδικά βιβλία. Καμία λαϊκή οικογένεια, κανένας άνεργος, κανένα παιδί, να μην μείνει χωρίς τρόφιμα, ειδικά τις μέρες των γιορτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις