Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρ. Πισπιρίγκου: «Κατηγορούμαι με ενδείξεις για την Τζωρτζίνα»- «Η στάση του είναι ανεξήγητη» λέει για τον Μάνο- ΒΙΝΤΕΟ

Ρ. Πισπιρίγκου: «Κατηγορούμαι με ενδείξε...

«Δεν θέλω να σχολιάσω τη στάση του Μάνου. Δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του είχε σκοτώσει τα παιδιά του ή έστω το ένα από τα τρία και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά και τόσο ωραία, τι να πω, εγώ θα αντιδρούσα αλλιώς. Η στάση του είναι ανεξήγητη»

Μέσα από το απομονωμένο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού, παρακολουθεί της εξελίξεις η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον ανθρωποκτονία από πρόθεση της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας και παρεμβαίνει όποτε εκεί το θεωρεί σωστό, για να δώσει απαντήσεις σχετικά με τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

 
Η 33χρονη κατηγορούμενη, μίλησε στον Γιώργο Σόμπολο και τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ξεκαθάρισε ότι «κατηγορείται μόνο με ενδείξεις» για τον θάνατο του 9χρονου κοριτσιού.

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά. Πάντα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι εκείνη την ημέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Να με κατηγορούν για τον θάνατό της, για τον θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται Γιώργο. Έχω μείνει μόνη μου εδώ, και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μία σειρά τις σκέψεις μου και τα λάθη που έχω κάνει. Δεν βρίσκω κάτι να έχω κακό στα παιδιά έστω μία αφορμή. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω. Θα μου πεις κανένας δεν θα έβρισκε. Το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο και μιλάνε άτομα που δεν με γνωρίζουν. Μιλάνε και με παρουσιάζουν ως τέρας» ανέφερε αρχικά για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας, αλλά και την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω για την ίδια.

 
«Κατηγορούμαι με ενδείξεις για την Τζωρτζίνα» τόνισε και ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδράσει αν αποδειχθεί ότι οι θάνατοι και της Μαλένας και της Ίριδας, είναι εγκληματικές ενέργειες.
«Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Από μένα δεν υπάρχει αυτό. Από μένα δεν υπάρχει αυτό, από κανέναν αυτό. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι, εμείς πήραμε μία ιατροδικαστική. Εμείς δεν κάναμε επίθεση ούτε στον κ. Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει ο οποιοδήποτε υπεύθυνος από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε.

Όσο για την ιατροδικαστική, δε φέραμε καμία αντίρρηση για τα αίτια θανάτου που έβγαλαν. Εμείς όταν πήραμε την ιατροδικαστική με τον Μάνο, αποφασίσαμε ότι κάποιος πρέπει να απαντήσει από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Μα θα πήγαινα ποτέ, ενώ είχα μία παθολογική αιτία να το κυνηγήσω; Δηλαδή ποιος άνθρωπος θα το έκανε αυτό; Μετά μου λένε για το πανάκι. Αν είχα κάνει κάτι κακό, θα πήγαινα εγώ να δώσω το πανάκι ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα. Κατ’ αρχήν έχουμε ξεπεράσει τα προσωπικά δεδομένα, τα έχουμε καταρρίψει. Έχει γίνει η ζωή μου με τον Μάνο σίριαλ».

 
Για τον Μάνο Δασαλάκη: «Δεν θέλω να σχολιάσω τη στάση του Μάνου. Δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του είχε σκοτώσει τα παιδιά του ή έστω το ένα από τα τρία και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά και τόσο ωραία, τι να πω, εγώ θα αντιδρούσα αλλιώς. Η στάση του είναι ανεξήγητη. Προφανώς και περίμενα κάτι παραπάνω γιατί με τον Μάνο ήμουν εννιά χρόνια, είχαμε μια οικογένεια και τρία παιδιά μαζί.
Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να μου πει ένα γιατί εμένα. Όχι δημόσια και να τα βλέπω από την τηλεόραση και να μου τα μεταφέρουν, εμένα της ίδιας να μου πει “γιατί, γιατί τα παιδιά μας”, αφού το θεωρεί δεδομένο. Έχω πέσει από τα σύννεφα με τις συμπεριφορές πολλών ανθρώπων, χωρίς να ακούσουν τη δική μου πλευρά. Πάρα πολύ άδικο αυτό το πράγμα. Περιμένω την αλήθεια έστω και αργά, την δικαιούνται, όχι εγώ, τα παιδιά μας.

Κανείς δεν γνωρίζει τη δική μου ψυχολογία και πώς νιώθω εγώ. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ψάχνω απεγνωσμένα όλη μέρα και όλη νύχτα να βρω ένα στοιχείο να δείξει ότι δεν είμαι, γιατί δεν είμαι εγώ. Και το Πάσχα που έρχεται παρακαλάω κάθε βράδυ να φωτίσει αυτόν έστω που γνωρίζει το οτιδήποτε να πάει να το πει γιατί κατηγορούμαι άδικα. Δεν υπήρχε κακοποίηση από τον Μάνο, ήταν ένας έντονος τσακωμός που είχαμε. Επίσης η Τζωρτζίνα δεν κακοποιήθηκε το 2014 από συγγενικό πρόσωπο που λένε. Είχα άριστες σχέσεις με τους γονείς του Μάνου και τους συγγενείς του. Και για τα μάγια που ακούω είναι όλα ψέματα», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, ο Γιώργος Σόμπολος ρώτησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη και τη στάση που κρατά απέναντί της.

Η κατηγορούμενη, ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να μιλήσει ξανά για εκείνος και δεν ασχολείτα με το τι κάνει, αποκάλυψε που βρίσκεται αυτόν τον καιρό ο σύζυγός της αλλά και μια λεπτομέρεια που δεν είχε γίνει γνωστή.

«Ο Μάνος είναι στην Αθήνα, συνεχίζει τη ζωή του και αυτό το έμαθα πριν από περίπου 3-4 μέρες. Ότι η συγκεκριμένη κοπέλα που συγκατοικούσε πριν, είναι αυτή που είναι και τώρα στη ζωή του. Είναι η κοπέλα που ενώ ήμασταν μαζί, όταν έφυγε η Τζωρτζίνα, ήταν μαζί της.
Μου είχε πει πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας ότι σκέφτεται να έρθει στην Αθήνα και ότι είχε μια πρόταση για δουλειά και ότι δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο με εμένα. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει όλα αυτά και ο Μάνος, μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας μετακόμισε στην Αθήνα και συγκατοικεί με μία κοπέλα από όσο γνωρίζει και με μια φίλη της κοπέλας αυτής. Αυτά γνωρίζω από τον ίδιο. Πριν από 3 μέρες έμαθα ότι έχουν κανονική σχέση και πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ότι κάνουν βόλτες, βγάζουν φωτογραφίες κλπ, αλλά δεν με απασχολούν αυτά. Καλά κάνει ο άνθρωπος. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Εμένα τα πάντα ήταν τα παιδιά μου και δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος».

πηγή znews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις