Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμπειρογνώμονες αρνούνται να συνεργαστούν με την Πισπιρίγκου - Ενδέχεται να ζητηθούν πραγματογνώμονες από το εξωτερικό

Εμπειρογνώμονες αρνούνται να συνεργαστού...

Η 33χρονη πιέζει για το αίτημα αποφυλάκισης

Το αίτημα αποφυλάκισης είναι το μεγάλο ζητούμενο προς ώρας για την κατηγορουμένη Ρούλα Πισπιρίγκου που πιέζει να υποβληθεί γρήγορα.

Ωστόσο όπως φαίνεται πως υπάρχει σοβαρό κώλυμα. Με όσους γιατρούς έχουν έρθει σε επικοινωνία οι συνήγοροί της για να συντάξουν τεχνική έκθεση για τα όσα κατέθεσαν στη δικαιοσύνη ο εντατικολόγος, ο τοξικολόγος και ο ιατροδικαστής, βρίσκονται μπροστά σε αδιέξοδο.

 Ενώ κάποιοι εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι δεν είναι εντελώς αβάσιμα τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά της Πισπιρίγκου, ότι δηλαδή μπορεί να έγινε κάποιο ιατρικό λάθος ή παράλειψη όσο η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο, εν τούτοις αρνούνται να αναλάβουν, γιατί από την μια δεν θέλουν να συνδεθεί το όνομά τους με αυτή την υπόθεση και από την άλλη υπάρχει η σαφής προειδοποίηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη ότι αν συνεχίσουν να κατηγορούν τους γιατρούς στα δημόσια νοσοκομεία θα προχωρήσει σε αγωγή.

Αυτό ουσιαστικά βάζει φρένο στο να βρουν εμπειρογνώμονες. Ωστόσο, υπάρχει και η σκέψη να αναζητήσουν από το εξωτερικό ειδικούς. Βέβαια αυτό σίγουρα θα έχει ένα πολύ μεγαλύτερο κόστος και κανείς δεν ξέρει αν μπορεί να το υποστηρίξει η Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της. Το αποτέλεσμα είναι πως δεν μπορούν να προχωρήσουν στην αίτηση αποφυλάκισης, αφού δεν έχουν το ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί, που θα άνοιγε το δρόμο για τον κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι που επιθυμούν οι συνήγοροί της.

πηγη: star

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις