Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το MasterChef 6 θα έρθει για γυρίσματα στην Πάτρα - Μάθετε σε ποιό χώρο

Το MasterChef 6 θα έρθει για γυρίσματα σ...

Οι συντελεστές του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής αναμένεται την άλλη εβδομάδα να επισκεφθούν την ιστορική οινοποιία της Achaia Clauss

To δημοφιλές διαγωνιστικό ριάλιτι μαγειρικής Master Chef 6 συνεχίζεται στο κανάλι Star πηγαίνοντάς τα καλά από πλευράς τηλεθέασης και σίγουρα ένα σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας οφείλεται στη "χημεία", τις γνώσεις και χιούμορ των τριών κριτών - παρουσιαστών, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του Πάνου Ιωαννίδη και του Σωτήρη Κοντιζά. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα είδαμε να φιλοξενούν ως γκεστ κριτή τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος όπως διαβάσαμε στο enikos.gr, έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά ενός παίκτη του φετινού MasterChef.

Πιο συγκεκριμένα ο βετεράνος σεφ εμφανίστηκε ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του Δημήτρη Ταϊρίδη, κάνοντας λόγο για "τοξικότητα" και για δημιουργία ενός κλίματος "χυδαίας αντιπαλότητας". “Συμμετέχετε σ’ έναν διαγωνισμό μαγειρικής, όχι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας”, έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ηλίας Μαμαλάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν ο παίκτης που κατάφερε να μείνει στο σπίτι του MasterChef, καθώς αποχώρησε ο Γιώργος Μελανδίνος.

Στο μεταξύ όπως μάθαμε, η παραγωγή του Master Chef 6 αναμένεται την επόμενη εβδομάδα (γύρω στις 18/3) να βρίσκεται στην Πάτρα και δη στον αμπελώνα της ιστορικής οινοποιίας της Achaia Clauss για να κάνει γυρίσματα κάποιων εκ των μελλοντικών επεισοδίων. Η Αχάια Κλάους με τους υπέροχους χώρους της όπως τα κελάρια της, τα μοναδικά κρασιά της όπως την γλυκόπιοτη Μαυροδάφνη και την μοναδική θέα της προβλέπεται να ενθουσιάσει τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight