Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δίκη Λιγνάδη: Η Τζεφ Μοντάνα και ο Αλί, δύο από τους καταγγέλοντες, μιλούν στο thebest με αφορμή την έναρξη της δίκης- ΗΧΗΤΙΚΟ

Δίκη Λιγνάδη: Η Τζεφ Μοντάνα και ο Αλί, ...
Κωνσταντίνος Μαρκέτος & Θάνος Νασόπουλος

Μιλούν στους Κωνσταντίνο Μαρκέτο και Θάνο Νασόπουλο για λογαριασμό του thebest, για την πολύκροτη δίκη, την αλήθεια τους, τους χειρισμούς του Αλέξη Κούγια και για τη στήριξη του κόσμου.

Η Τζεφ Μοντάνα, μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Λιγνάδη και ο Αλί, ένας από τους τέσσερις που κατήγγειλαν τον Δημήτρη Λιγνάδη μιλούν στο Uncover και τους Κωνσταντίνο Μαρκέτο και Θάνο Νασόπουλο, για λογαριασμό του thebest, για την πολύκροτη δίκη και για τη στήριξη του κόσμου. Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και δημιούργησε ως και πολιτικές αψιμαχίες, λόγω της αρχικής στήριξης της κυβέρνησης -μέσω της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη- στον τότε καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, έρχεται πάλι στο προσκήνιο, λόγω της επανέναρξης της δίκης την Παρασκευή 25/2.

Η Τζεφ Μοντάνα και ο Αλί μιλούν για τις καταγγελίες τους, που αφορούν φρικτές στιγμές που ισχυρίζονται ότι βίωσαν με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ καταγγέλουν και επιχειρούμενη διαπόμπευση λόγω των σεξουαλικών επιλογών τους από τον συνήγορο υπεράσπισης, Αλέξη Κούγια.

Συζητούμε για την προσπάθεια δημιουργίας "ομερτά" στη χώρα, αλλά και την απεύθυνση στο θυμικό των συντηρητικών ακροατηρίων της χώρας, για να υψωθεί τείχος προστασίας στον γνωστό σκηνοθέτη.

Παρά τα ανοιχτά ψυχολογικά τους τραύματα και τις δημόσιες πιέσεις βρίσκουν το θάρρος και ορθώνουν το ανάστημά τους απέναντι σε όποιον, όπως λένε, θέλει να καταπνίξει την αλήθεια τους. Σε όποιον τους ρωτούσε “με ποιους πας και τα βάζεις”. Γιατί είναι σίγουροι πως με την πράξη τους “έχουν σώσει αρκετά παιδιά”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις