Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αργυρούπολη: Για χρόνια ασκούσε βία στις συντρόφους του, σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον «νταή»

Αργυρούπολη: Για χρόνια ασκούσε βία στις...

Φέρεται να έχει «βαρύ» παρελθόν

Ο «νταής της Αργυρούπολης», που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης γυναίκας, η οποία χαροπαλεύει στη ΜΕΘ, φαίνεται πως έχει «βαρύ» παρελθόν με κακοποιητικές συμπεριφορές εναντίον πρώην συντρόφων του.

Πρώην σύντροφοι του 46χρονου προπονητή τζούντο φέρεται να είχαν ζήσει εφιαλτικές στιγμές από τις «εκρήξεις» του. Κι αυτό λέγεται πως είναι ένα κοινό «μυστικό» ανάμεσα στους γείτονές του, στην Αργυρούπολη.

«Άγριος σαν γεράκι» είπε για τον 46χρονο ένας γείτονας μιλώντας στο STAR. Γείτονές του στην Αργυρούπολη τον χαρακτηρίζουν ως «δύστροπο», «δύσκολο», «αιμοβόρο», «σκληρό».  Κάτοικοι της περιοχής υποστήριξαν πως δεν τους εξέπληξε το περιστατικό, ισχυριζόμενοι ότι χτυπούσε και την πρώην σύντροφό του.  

Απόπειρα στραγγαλισμού και επίθεση με μαχαίρι
Μία από τις πρώην συντρόφους του 46χρονου τον κατηγόρησε πως πριν από 26 χρόνια είχε αποπειραθεί να την στραγγαλίσει και είχε βίαιη συμπεριφορά. Εκείνη, μην αντέχοντας την συμπεριφορά του τον χώρισε αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να τον συγχωρέσει και γύρισε στο πλευρό του. Η γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί τους αλλά η συμπεριφορά του 48χρονου δεν άλλαξε με αποτέλεσμα το ζευγάρι να οδηγηθεί στο χωρισμό.

Σύμφωνα με όσα μετάδωσε το Mega o άνδρας πριν έξι χρόνια επιτέθηκε και μαχαίρωσε την τότε σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Η κοπέλα αιμόφυρτη και με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει κατάφερε να ξεγλιστρήσει την τελευταία στιγμή, κρύφτηκε σε έναν βάλτο για να σώσει τη ζωή της όπου και την εντόπισαν διερχόμενοι και την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Η κοπέλα νοσηλεύτηκε και ο ίδιος δεν είχε συλληφθεί. «Ήταν έγκυος η κοπέλα και την έβριζε. Ήταν κάτω από το μπαλκόνι με μια μηχανή και έβριζε την κοπέλα που ήταν πάνω στο διαμέρισμα», αποκάλυψε γειτόνισσα της νεαρής στο Tlive. «Ο άνθρωπος είναι άρρωστος, δεν είναι απλώς εγκληματίας, είναι άρρωστος. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος αυτό το κάνει 20 χρόνια απ’ ότι ξέρουμε εμείς», αποκάλυψε. Η κοπέλα έφυγε φυγαδευμένη τρία χρόνια μετά για να ζήσει στην Ολλανδία.


Απείλησε να την πετάξει από τον 4ο όροφο
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν παντρεμένος ακόμα τρεις φορές, με βάναυσες συμπεριφορές και στις προηγούμενες σχέσεις του. Φέρεται να τις χτυπούσε, να τους μιλούσε χυδαία, ενώ τις μείωνε σαν προσωπικότητες. Ο 46χρονος, σύμφωνα με τη μαρτυρία μητέρας πρώην συντρόφου του, είχε φτάσει στο σημείο να απειλήσει γυναίκα πως θα την πετάξει από τον 4ο όροφο μπαλκονιού!

Η μια του κόρη, μάλιστα, την ώρα που εκείνος αναζητούνταν από τις Αρχές, έφτασε στο σημείο να τον αποκαλέσει «σκουπίδι της Αργυρούπολης». Με μία ανάρτησή της, η κόρη του 46χρονου θύτη εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τον πατέρα της, ο οποίος επιτέθηκε με βίαιο τρόπο στη σύντροφό του, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή της. «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Κάτω από τη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

 Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) στην ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, ισχυριζόμενος τη χτύπησε μεν αλλά δεν είχε πρόθεση να της προκαλέσει τόσο σοβαρές σωματικές βλάβες. «Εγώ το έκανα, δεν είχα σκοπό να προκαλέσω τόσο κακό. Μου ξέφυγε και έγινε καταλάθος», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς.

Θα απολογηθεί την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, όπου θα να δώσει απαντήσεις για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις