Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ανατροπή: Είπε ψέματα ο Τζόκοβιτς στους Αυστραλούς για τα τεστ - Τον αποκάλυψε το Spiegel

Ανατροπή: Είπε ψέματα ο Τζόκοβιτς στους ...

Αποκαλύψεις με στοιχεία που καταδεικνύουν πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει πει ψέμματα έρχονται στη δημοσιότητα

Μπορεί η εβδομάδα να ξεκίνησε πανηγυρικά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς που δικαιώθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Μελβούρνης και είδε την βίζα εισόδου του στην Αυστραλία να γίνεται δεκτή, ωστόσο πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τις αντιφάσεις στις οποίες έχει υποπέσει και τα ψέμματα που φαίνεται να έχει πει, ο νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ψέμα νούμερο 1
Το γερμανικό περιοδικό Spiegel προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη: Σάρωσαν τον κωδικό κωδικό QR που ανήκει στο τεστ PCR του Νόβακ Τζόκοβιτς με ημερομηνία 10 Ιανουαρίου. Τη Δευτέρα στις 1.19 μ.μ. ώρα Γερμανίας έγραφε: "Αποτέλεσμα δοκιμής αρνητικό". Μια ώρα αργότερα, μετά από μια άλλη σάρωση, έγραφε όμως: "Αποτέλεσμα δοκιμής θετικό".

Ψέμα νούμερο 2
Στη δήλωση ταξιδιού του απαραίτητη για την είσοδό του στην Αυστραλία, που διέρρευσε την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσής του από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, ο Τζόκοβιτς δήλωσε ότι ΔΕΝ είχε ταξιδέψει 14 ημέρες πριν από την άφιξή του στη Μελβούρνη στις 6 Ιανουαρίου.

Στην πραγματικότητα όμως, ο Τζόκοβιτς είχε ταξιδέψει από το Βελιγράδι στην Ισπανία μέσα σε αυτό το διάστημα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανάρτησε στο twitter ο όμιλος αντισφαίρισης Soto Tennis Academy.

Ψέμα νούμερο 3
Ο Τζόκοβιτς εμφανίζεται να είναι θετικός στον κορονοϊό με θετικό τεστ PCR από τις 16 Δεκεμβρίου. Στις 17 Δεκεμβρίου όμως εμφανίζεται σε εκδήλωση χωρίς να φορά μάσκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports