Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάντμπιντον: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Λιγωμένου

Μπάντμπιντον: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Λιγωμένου

"Φορτωμένοι" με μετάλλια επέστρεψαν οι πατρινοί αθλητές

Επέστρεψε από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων και Ανδρών Γυναικών η ομάδα της Πάτρας. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντιπτέρισης πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου. Πρωταθλήτρια Ελλάδος 4η συνεχόμενη φορά η αθλήτρια της Ν.Ε.Π Λιγωμένου Θεοδώρα. Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν. Οι αθλητές της Πάτρας κατάφεραν να προκριθούν σε πέντε ημιτελικούς την Κυριακή 17/4 δεύτερη μέρα των αγώνων με σημαντικότερες επιτυχίες το Αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε ο Κυριακόπουλος Αλέξανδρος στο απλό εφήβων νικώντας στον ημιτελικό τον Τέντα Πέτρο από τον Ο.Α.Γ.Ο Θεσσαλονίκης. Επίσης Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε και στο αγώνισμα του διπλού εφήβων μαζί με τον αθλητή από την ομάδα του Φιλαθλητικού Πύργου Χατζηφώτη Σπύρο. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κυριακόπουλος Άγγελος στο διπλό μεικτό στην κατηγορία Ανδρών Γυναικών μαζί με την Διαμαντοπούλου Χριστίνα αθλήτρια του Α.Σ. Δούκα. Χάλκινο μετάλλιο στο διπλό γυναικών κατέκτησε και η Θεοδώρα Λιγωμένου μαζί με την αθλήτρια από το Ε.Α.Τ.Ε.Κ Θεσσαλονίκης Καρκαντζία Ιωάννα. Τέλος ο Ξανθόπουλος Στέφανος μαζί με τον Κυριακόπουλο Άγγελο έφτασαν στην 8αδα στο διπλό ανδρών πραγματοποιώντας πολύ κάλους αγώνες. Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης οι Παπαδόπουλος Πέτρος, Καρατζάς Χρήστος, Κουβεριανός Λάμπρος, Ζίας Παναγιώτης και Μαντούκα Ηλιάννα.
Ο προπονητής της ΝΕΠ Μπονέλης Γιώργος δήλωσε πως οι αθλητές της Πάτρας πρωταγωνιστούν εδώ και πολλά χρόνια στο μπάντμιντον στην Ελλάδα και το αποδεικνύουν συμμετέχοντας σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα τα τελευταία 8 χρόνια με αθλητές πάντα στο βάθρο. Η ΝΕΠ αγωνιζόμενη στην Α' εθνική τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκεται πάντα στις καλύτερες 4 ομάδες της Ελλάδας. Τα αποτελέσματα συνεπάγονται της πολύ σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια οι αθλητές της Πάτρας. Η καλύτερη αμοιβή για κάθε προπονητή είναι αυτές οι επιτυχίες που του δίνουν δύναμη για να συνεχίσει στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός σήμερα.

Επέστρεψε από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων και Ανδρών Γυναικών η ομάδα της Πάτρας. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντιπτέρισης πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου. Πρωταθλήτρια Ελλάδος 4η συνεχόμενη φορά η αθλήτρια της Ν.Ε.Π Λιγωμένου Θεοδώρα. Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν. Οι αθλητές της Πάτρας κατάφεραν να προκριθούν σε πέντε ημιτελικούς δεύτερη μέρα των αγώνων με σημαντικότερες επιτυχίες το Αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε ο Κυριακόπουλος Αλέξανδρος στο απλό εφήβων νικώντας στον ημιτελικό τον Τέντα Πέτρο από τον Ο.Α.Γ.Ο Θεσσαλονίκης.

Επίσης αργυρό μετάλλιο κατέκτησε και στο αγώνισμα του διπλού εφήβων μαζί με τον αθλητή από την ομάδα του Φιλαθλητικού Πύργου Χατζηφώτη Σπύρο. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κυριακόπουλος Άγγελος στο διπλό μεικτό στην κατηγορία Ανδρών Γυναικών μαζί με την Διαμαντοπούλου Χριστίνα αθλήτρια του Α.Σ. Δούκα. Χάλκινο μετάλλιο στο διπλό γυναικών κατέκτησε και η Θεοδώρα Λιγωμένου μαζί με την αθλήτρια από το Ε.Α.Τ.Ε.Κ Θεσσαλονίκης Καρκαντζία Ιωάννα.

Τέλος ο Ξανθόπουλος Στέφανος μαζί με τον Κυριακόπουλο Άγγελο έφτασαν στην 8αδα στο διπλό ανδρών πραγματοποιώντας πολύ κάλους αγώνες. Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης οι Παπαδόπουλος Πέτρος, Καρατζάς Χρήστος, Κουβεριανός Λάμπρος, Ζίας Παναγιώτης και Μαντούκα Ηλιάννα.

Ο προπονητής της ΝΕΠ Γιώργος Μπονέλης δήλωσε πως οι αθλητές της Πάτρας πρωταγωνιστούν εδώ και πολλά χρόνια στο μπάντμιντον στην Ελλάδα και το αποδεικνύουν συμμετέχοντας σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα τα τελευταία 8 χρόνια με αθλητές πάντα στο βάθρο. Η ΝΕΠ αγωνιζόμενη στην Α' εθνική τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκεται πάντα στις καλύτερες 4 ομάδες της Ελλάδας. Τα αποτελέσματα συνεπάγονται της πολύ σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια οι αθλητές της Πάτρας. Η καλύτερη αμοιβή για κάθε προπονητή είναι αυτές οι επιτυχίες που του δίνουν δύναμη για να συνεχίσει στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports