Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ορμητικό ...συντριβάνι η Ακρωτηρίου κάθε φθινόπωρο επί 30 ολόκληρα χρόνια- Τι φταίει και γιατί δεν διορθώνεται- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ορμητικό ...συντριβάνι η Ακρωτηρί...

Τι δηλώνει στο thebest άνθρωπος που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι περίοικοι στην περιοχή της Ακρωτηρίου, στο ύψος του φαναριού του Αγίου Αιμιλιανού, καθως ο δρόμος πλημμυρίζει ...τακτικά και μετατρέπεται σε ένα ορμητικό συντιβάνι . Όπως εξηγει ο κ. Χρήστος Γκόλφης, ο οποίος διατηρεί κατάστημα με ποδήλατα στο σημείο, "γίνεται κάθε φθινόπωρο, δύο και τρεις φορές, επί τριάντα ολόκληρα χρόνια". Ξαφνικά ο δρόμος αρχίζει να... εκτοξεύει νερό.

Μάλιστα ο κ. Γκόλφης, έστειλε στο thebest τα παρακάτω βίντεο:

 

"Είναι έξω από το κατάστημα μου, επί τής οδού Ακρωτηρίου (δίπλα στην μιμοζα)!! Γίνεται κάθε φθινόπωρο, δύο και τρεις φορές, επί τριάντα ολόκληρα χρόνια..... Κάθε φορά με τίς σκούπες, ακόμη καί νυχτερινές ώρες!", μας λέει ο κ. Γκόλφης.

Όπως επισημαίνει, "Καμμία δημοτική Αρχή, κανένας δήμαρχος δεν ασχολήθηκε ποτέ με τό πρόβλημα! Ούτε επί Δημαρά.... πού είχα την τιμή να είμαι δημοτικός σύμβουλος κατάφερα κάτι!". Μας εξηγεί πως στο σημείο, ο αγωγός των εμβρύων είναι πολύ μικρής διαμέτρου σε σχέση με το πόσο θα έπρεπε να είναι για μια περιοχή τόσο πυκνοκατοικημένη και με τόσα καταστήματα, ενώ λόγω και της ιδιαιτερότητας του σημείου είναι δύσκολο να κλείσει ο δρόμος για να γίνουν έργα. "Όμως κατάλαβα χωρίς πολλή σκέψη!!!! Είμαστε..... ΝΟΤΟΣ....", καταλήγει ο κ. Γκόλφης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις