Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έγκυος με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο του Ρίου- Γέμισαν όλα τα κρεβάτια στις ΜΕΘ covid στα 2 νοσοκομεία

Πάτρα: Έγκυος με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο...

Πιεστική αλλά διαχειρίσιμη η κατάσταση στα νοσοκομεία επεσήμανε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Πολύ πιεστική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας με τις νοσηλείες κορωνοϊού, αλλά διαχειρίσιμη χάρη στις τεράστιες πρωτίστως προσπάθειες του προσωπικού, επεσήμανε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο για την επιδημιολογική κατάσταση. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, δίνοντας έμφαση στην αξία του εμβολιασμού.

Όπως είπε ο κ. Καρβέλης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται με κορωνοϊό και μια έγκυος ενώ στις κλινικές Covid του Ρίου νοσηλεύονται 92 ασθενείς. Σύμφωνα με στοιχεία της 6ης ΥΠΕ, 13 είναι οι ασθενείς στις ΜΕΘ κορωνοϊού στο ΠΓΝΠ και έχουν καλυφθεί όλες οι κλίνες. Ωστόσο υπάρχει ετοιμότητα να ανόοίξουν στο Ρίο 6 κρεβάτια ΜΕΘ Covid ακόμα. Επίσης στη ΜΕΘ Παίδων νοσηλεύεται το 2 μηνών βρέφος με κορωνοϊό και δύο παιδιά στην παιδιατρική. Στον Άγιο Ανδρέα νοσηλεύονται την κλινική 54 άτομα και 9 στη ΜΕΘ και είναι πλήρης

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

Στα θετικά ο κ. Μπονάνος κατάγραψε την αύξηση που παρουσιάζουν οι εμβολιασμοί στην Αχαΐα.

 

Αχαΐα: «Έκρηξη» από ραντεβού στο Mega εμβολιαστικό- Προς σταθεροποίηση η αύξηση των εμβολιασμών

Μάχη των γιατρών για το 2 μηνών βρέφος που νοσηλεύεται με κορωνοϊό, στη ΜΕΘ του Ρίου- Τα νεότερα

 Στο μεταξύ η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών έδωσε στον κ. Καρβέλη μια λίστα με 14 ιδιώτες γιατρούς οι οποίοι προσφέρονται να ενισχύσουν τους γιατρούς του ΕΣΥ. Πρόκειται για 7 παθολόγους 3 γενικούς γιατρούς  και 4 πνευμονολόγους. Μάλιστα άλλοι τόσοι επεσήμανε είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να συμβάλλουν στην ενίσχυση των εμβολιαστικών γραμμών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις