Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρέφος 2 μηνών διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Ρίου - Τι έδειξαν τα χθεσινά rapid σε περιοχές της Αχαΐας

Βρέφος 2 μηνών διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Ρίο...

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας

Δύσκολη και πιεστική εξακολουθεί να είναι η επιδημιολογική κατάσταση στην Αχαϊα με τον νομό να παραμένει στο βαθυ κόκκινο του σχετικού χάρτη. Την Τετάρτη καταγράφηκαν 242 νέα κρούσματα σε πανελλαδικό σύνολο 6.682 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού .

Στη ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται διασωληνωμένο ένα μωρό μόλις 2 μηνών καθώς ο κορωνοϊός φαίνεται πως προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του. Οι γιατροί της ΜΕΘ δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του βρέφους που υποτροπίασε τις τελευταίες ώρες και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή  κατάσταση.

Στο Γενικό νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας χθες νοσηλεύονταν 54 ασθενείς σε κλινικές κορωνοϊού και 9 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών οι νοσηλείες σε απλές κλινικές Covid-19 ανέρχονταν σε 84, ενώ δυο παιδιά νοσηλεύονται στην παιδιατρική. Οι νοσηλευόμενοι στη ΜΕΘ Covid ήταν χθες 13. 

Στους ελέγχους που έγιναν χθες στο Επιμελητήριο Αχαΐας, σε 479 πολίτες εντοπίστηκαν 25 θετικοί.

Στα Βραχναίικα, σε 152 ελέγχους βρέθηκαν 5 θετικά δείγματα, στο ΚΥ Αγίου Αλεξίου σε 70 τεστ βρέθηκε 1 θετικό και στο Αίγιο, σε 148 rapid tests βρέθηκαν 6 θετικά δείγματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις