Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Συγκλονιστική μαρτυρία στο MEGA – «Ανέβαλα συνεχώς τον εμβολιασμό μου & νόσησα»

Κορωνοϊός: Συγκλονιστική μαρτυρία στο ME...

"Φοβήθηκα για τη ζωή μου" λέει ο άνδρας

Συγκλονίζει ο 39χρονος Θανάσης Δρούγκας που νοσηλεύτηκε με κορονοϊό στο νοσοκομείο, καθώς – όπως είπε στην τηλεόραση του Mega – ανέβαλε συνεχώς τον εμβολιασμό του. Ο κ. Δρούγκας εξήγησε πως δεν ήταν ενάντια στον εμβολιασμό, αλλά θεωρούσε πως είναι γερός και δεν θα νοσήσει.

Όπως είπε ο ίδιος: «Δέκα ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Να είναι καλά οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Δεν είχα εμβολιαστεί, ήμουν από αυτούς που έλεγαν ότι θα το κάνω κάποια στιγμή. Ο κορονοϊός ήρθε γρηγορότερα, δεν πρόλαβα να πάω. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αν βρεθείς σε αυτή την κατάσταση. Εγώ είμαι πολύ γερός γενικά, νόμιζα ότι δε με αγγίζει τίποτα.

Στον κορονοϊό κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Στο κρεβάτι του νοσοκομείου σκέφτεσαι διαφορετικά. Όλοι αυτοί που δε θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, να το πουν σε εμένα. Θα ήθελα να είχα πάει πρώτος για το εμβόλιο. Την 9η – 10η μέρα που νοσούσα το οξυγόνο μου έπεσε στο 80 και ήρθε και με πήρε ασθενοφόρο από το σπίτι μου. Είχα και οξυγόνο στο σπίτι και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Τις πρώτες ημέρες είχα πυρετό και πονοκέφαλο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις