Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test η είσοδος στις δημόσιες υπηρεσίες

Κορωνοϊός: Μόνο με πιστοποιητικό εμβολια...

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε οι πολίτες που θα προσέρχονται σε δημόσιες υπηρεσίες για να εξυπηρετηθούν, να πληρούν τρεις προϋποθέσεις: να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test

Είσοδο των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test εισηγήθηκε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.


Μετά τη σημερινή συνεδρίασή τους, οι ειδικοί αξιολόγησαν την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και εκτός από τις επιβαρυμένες περιοχές που θα ανέβουν στο επίπεδο 4, εισηγήθηκαν και άλλα μέτρα περιορισμού που θα αφορούν όλη τη χώρα.

 
Με στόχο τον περιορισμό εξάπλωσης του ιικού φορτίου στη χώρα, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε οι πολίτες που θα προσέρχονται σε δημόσιες υπηρεσίες για να εξυπηρετηθούν, να πληρούν τρεις προϋποθέσεις: να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο "κόκκινο" μπαίνουν επίσης η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, το Κιλκίς και η Χαλκιδική, ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των μέτρων για τις παραπάνω περιοχές από την Πολιτική Προστασία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις