Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γραφάκος σε Καλογερόπουλο: «Δυο χρόνια πριν, όταν ορκίστηκες, το Αίγιο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Σήμερα είναι καθαρό»

Γραφάκος σε Καλογερόπουλο: «Δυο χρόνια π...

Πήρε τα εύσημα του Γενικού Γραμματέα

 Τα εύσημα του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στο υπουργείο Περιβάλλοντος Μανώλη Γραφάκου έλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος  κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης κήρυξης της έναρξης κατασκευής των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης παραλιακών οικισμών και σύνδεσής τους με τον Βιολογικό Καθαρισμό του Αιγίου, προϋπολογισμού 33.740.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα έργο που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Αιγιάλειας και θα συμβάλει τα μέγιστα στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής, στην ποιότητα των θαλάσσιων υδάτων της και κατά συνέπεια στο τουριστικό προϊόν της.

 «Σχετικά με τη διαχείριση αποβλήτων, εδώ έχουμε κάνει βήματα στο Αίγιο αγαπητέ Δημήτρη. Δύο χρόνια πριν, όταν ορκίστηκες, το Αίγιο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και σήμερα το Αίγιο είναι καθαρό» είπε ο κ. Γραφάκος απευθυνόμενος στον Δήμαρχο συγχαίροντάς τον για τα βήματα που έγιναν επί της θητείας του και συμπλήρωσε: «Διασφαλίσαμε ως κυβέρνηση τους αποδέκτες που δέχονται τα απόβλητα του Αιγίου, προχωράτε πάρα πολύ γρήγορα στη νέα μονάδα διαχείρισης βιοαποβλήτων και νομίζω πως δεν θα αργήσει και η μονάδα της Πάτρας του τρίτου πολεοδομικού συγκροτήματος της χώρας να δημοπρατηθεί μαζί με άλλες 21 μονάδες διαχείρισης αποβλήτων που καταφέραμε τα τελευταία δύο χρόνια και δημοπρατήσαμε. Καλή αρχή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις