Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το εξοχικό των Παπανδρέου πωλείται έναντι 1,8 εκατ. ευρώ- Εδώ "μόνασε" η Μαργαρίτα

Το εξοχικό των Παπανδρέου πωλείται έναντ...

Τη μεγάλη απόφαση να βάλει πωλητήριο στο κτήμα που διαθέτει στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης στην Αλμυρή της Κορινθίας έναντι 1,8 εκατ. ευρώ έλαβε η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Πωλητήριο στο κτήμα που διαθέτει στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης στην Αλμυρή της Κορινθίας έβαλε η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου.

 
Πρόκειται για μια κίνηση που σημάνει το τέλος μιας εποχής για την οικογένεια Παπανδρέου, αφού το παραθαλάσσιο οικόπεδο των περίπου 7,5 στρεμμάτων, αγοράστηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου πριν από σχεδόν 60 χρόνια, λίγο καιρό αφότου επέστρεψε στην Ελλάδα, για να ξεκινήσει τη πορεία του στα δημόσια πράγματα της χώρας και να γράψει τη δική του πολιτική ιστορία.

 
Εδώ ήταν που απομονώθηκε τα τελευταία χρόνια η Μαργαρίτα Παπανδρέου, μετά το διαζύγιό της με τον Ανδρέα, ενώ πρίν από λίγο καιρό λόγω της ηλικίας της- πλησιάζει σε λίγο τα 100- αποφάσισε πλέον να επιστρέψει στην Αθήνα, κοντά στους γιούς της.

Το μεσιτικό γραφείο Ploumis Sotiropoulos έχει αναλάβει να βρει αγοραστή. Η σχετική αγγελία είναι ήδη αναρτημένη στο Διαδίκτυο και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Tο "Κτήμα Μαργαρίτα" πωλείται προς 1.800.000 ευρώ, τιμή η οποία απευθύνεται σε οικονομικά ευκατάστατους αγοραστές και οποιονδήποτε άλλο γοητεύεται από την ιδέα να αποκτήσει πολυτελή εξοχική κατοικία σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας.

Συγκεκριμένα, η αγγελία πώλησης αναφέρει: "Σε απόσταση 50 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας και σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, η ιδιοκτησία αυτή επιφανείας 7.461 τ.μ. βρίσκεται στις παρυφές ενός οικισμού με καταστήματα και εστιατόρια και πάνω σε μια υπέροχη παραλία με άσπρα βότσαλα και τιρκουάζ νερά.

Η βίλα είναι επιφανείας 154 τ.μ. και αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, μια άνετη κουζίνα, ένα πατάρι-χαγιάτι με μπάνιο και ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με τζάκι και ensuite μπάνιο. Ενας ανεξάρτητος οικίσκος 25 τ.μ. με σαλόνι, υπνοδωμάτιο, kitchenette και μπάνιο συμπληρώνει τους εσωτερικούς χώρους. Μια ωραιότατη πισίνα αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ υπάρχουν δύο μπάνια και ημιυπαίθριοι χώροι για εξωτερικά καθιστικά και τραπεζαρίες.

Ο κήπος είναι φυτεμένος με ώριμα δέντρα και μεσογειακά φυτά και βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την παραλία. Το κτήμα το οποίο έχει πρόσοψη περίπου 100 μέτρα στον δρόμο και 100 μέτρα στην παραλία μπορεί να χωριστεί σε εννέα οικόπεδα το καθένα εκ των οποίων κτίζει 400 τ.μ. δίνοντας τη δυνατότητα σε κατασκευαστές να εκμεταλλευτούν συνολικά 3.600 τ.μ. δόμησης. Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία αγοράς ενός ακινήτου το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μόνιμη ή παραθεριστική βίλα είτε και για κατασκευή επιπλέον κατοικιών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις