Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

12 ΧΡΟΝΙΑ THEBEST

/

«Καρέ της ντάμας» στις θέσεις ευθύνης του thebest.gr

«Καρέ της ντάμας» στις θέσεις ευθύνης το...

Διευθύνσεις γένους θηλυκού

«Και τώρα, είμαστε το μόνο μέσο ενημέρωσης στην ευρύτερη περιοχή, ίσως και στη χώρα με γυναίκες σε όλες τις διευθύνσεις του». Με αυτή τη φράση ο Ιδρυτής του thebest.gr Νάσος Νασόπουλος σχολίαζε τον περασμένο Δεκέμβριο τη νέα διευθυντική δομή του μεγαλύτερου περιφερειακού ενημερωτικού portal στη χώρα, κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων του. Μας πρότεινε να δημοσιεύσουμε ένα σχετικό θέμα. Και εκπληρώνουμε σήμερα την επιθυμία του, με αφορμή τα γενέθλιά μας.

Επί της ουσίας, με το πάντα ανήσυχο πνεύμα του, ο Νάσος προχωρούσε σε άλλη μια καινοτομία: δεν έκανε απλώς πράξη κάτι που είθισται να αποτελεί «ξύλινη» ατάκα σε επετειακές ομιλίες περί ισότητας, αλλά έδινε τα «ηνία» στις γυναίκες. Έδινε για άλλη μια φορά δείγμα προσωπικής «γραφής», επιλέγοντας το διευθυντικό σχήμα που θα τον διαδεχόταν, καθώς ο ίδιος βρισκόταν σε μάχη με τον καρκίνο. Και το έκανε αυτό, δίχως παρωπίδες, μακριά από συμβάσεις και στεγανά, συνεπής στην πεποίθησή του περί ισοτιμίας, αξιοκρατίας και δημιουργικής συνεργασίας, με πίστη στην αναγκαιότητα του εκσυγχρονισμού της κουλτούρας των επιχειρήσεων, ιδίως των ΜΜΕ, στην κατεύθυνση της αξιοποίησης του πολύτιμου κεφαλαίου που λέγεται γυναίκες, σε θέσεις ευθύνης.

Κάπως έτσι, σε μια εποχή που ο ρόλος των γυναικών σε διευθυντικά πόστα εξακολουθεί να τελεί υπό διαπραγμάτευση ακόμη και στον χώρο της ενημέρωσης, το thebest.gr κάνει το επόμενο βήμα του με ένα καρέ της ντάμας στις τέσσερις διευθύνσεις του:

Τη Γενική Διεύθυνση του portal έχει η δημοσιογράφος Νεκταρία Ντούκα, η οποία μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν Διευθύντρια Σύνταξης του thebest.gr.

Τη Διεύθυνση Σύνταξης έχει η δημοσιογράφος Γιώτα Κοντογεωργοπούλου.

Την Οικονομική Διεύθυνση της επιχείρησης έχει η Ελένη Νασοπούλου.

Την Διεύθυνση του Εμπορικού Τμήματος, έχει η Τζίνα Μαρινάκη.

Τέσσερις γυναίκες σε ένα κοινό στόχο που είναι η δικαίωση της επιλογής του Νάσου Νασόπουλου, η  ενίσχυση του περιφερειακού ρόλου του thebest.gr και η  αναρρίχησή του στον πίνακα με τα portal πανελλήνιας εμβέλειας -όπου ήδη κατέχει περίοπτη θέση- με την κατάκτηση μεγαλύτερων «κορυφών».

Στηρίζοντας πάντα τη λειτουργία του στις αρχές της πολυφωνίας, του πλουραλισμού, της ελευθερίας στην έκφραση, του διαλόγου και της αλληλεπίδρασης με τους αναγνώστες, καθώς πέρα και πάνω από όλα ένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης οφείλει να είναι ένα δυνατό όπλο για τον πολίτη.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

12 Χρόνια THEBEST