Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

12 ΧΡΟΝΙΑ THEBEST

/

BINTEO - 15 Μαΐου 2019: Η μέρα που τα αλλάξαμε όλα

BINTEO - 15 Μαΐου 2019: Η μέρα που τα αλ...

Χαρές, χαμόγελα, πειράγματα, καρδιοχτύπια, ενθουσιασμός. Όπως πάντα…

Tην Τετάρτη 15 Μάϊου 2019 ξεκινούσε μια νέα εποχή για το thebest.gr. Αναμέναμε την στιγμή που θα «πέσει» η νέα εικόνα του site πίσω από την οποία βρισκόταν ένα νέο λογισμικό, το οποίο απαντά στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις της τεχνολογίας. Χαρές, χαμόγελα, πειράγματα, καρδιοχτύπια, ενθουσιασμός. Όπως πάντα…

Eκείνη τη μέρα το thebest.gr δεν έκανε απλά ένα redesign. Τα άλλαξε όλα, διαμορφώνοντας έναν από τους πλέον σύγχρονους ενημερωτικούς ιστότοπους της Ελλάδας, τεχνολογικά επαρκή για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των αναγνωστών του στο πλαίσιο μιας επένδυσης που συνολικά άγγιξε τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Το νέο αυτό site μπορεί να «σηκώσει» εκατομμύρια αναγνώστες και να ικανοποιήσει γρήγορα, με καθαρή εικόνα και λειτουργικό τρόπο, κάθε αναζήτηση των χρηστών μας.

Την στιγμή που έγινε η μετάβαση  από το «παλιό site» στο «νέο», οι άνθρωποι του thebest.gr  ένιωσαν μια μεγάλη συγκίνηση, αντίστοιχη αυτής που νοιώθεις όταν μετακομίζεις από ένα παλιό σπίτι στο οποίο όμως έζησες ωραίες στιγμές, σε ένα νέο πιο σύγχρονο που κατόρθωσες με αγώνα να αποκτήσεις.

Η πορεία αυτή συνεχίζεται μαζί με την Silktech Α.Ε. τεχνολογικό δημιούργημα της οποίας ήταν και το «παλιό», αλλά είναι και το νέο portal.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που το thebest.gr άλλαζε σελίδα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

12 Χρόνια THEBEST