Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Ο πρώτος ταξιδιωτικός οδηγός της Ελλάδας...

BOOK

Ο πρώτος ταξιδιωτικός οδηγός της Ελλάδας για μικρά παιδία

«Η Έλλη και ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα» από την Σοφία Αλεξίου

TOURISM RESTART
/

Ο πρώτος ταξιδιωτικός οδηγός της Ελλάδας για μικρά και μεγάλα παιδιά είναι γεγονός. Εκδόθηκε από τον "Ψυχογιό" με συγγραφέα την Σοφία Αλεξίου και εικονογράφηση της Αλεξίας Λουγιάκη. «Η Έλλη και ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος του.
Η Έλλη και ο Ερμής φωνάζουν «Ζήτω οι διακοπές» και κάνουν όλο εκδρομές! Στα ταξίδια τους έχουν μαζί τον σκύλο τους, τον Ντίνο, που είναι μέγας οικολόγος, κι ένα μυρμήγκι που κάνει όλο σκανταλιές! Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί τους την Ελλάδα! Να ανακαλύψουμε νέα μέρη, μνημεία, σπάνια ζώα και φυτά, σύγχρονα σπορ, ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας και κρυμμένους αρχαίους θησαυρούς! Στην περιπέτεια αυτή η παρέα ξεκινάει από την Αθήνα και ταξιδεύει από το Σούνιο και τον Αργοσαρωνικό μέχρι την Πελοπόννησο και την Κρήτη!
Σακίδιο, νερό, φωτογραφική και φύγαμε, εξερευνητές!

Η συγγραφέας

Γεννήθηκε στην Αθήνα ένα Σαββατόβραδο στο σεισμό του '81. Παιδαγωγός/δημοσιογράφος στο επάγγελμα συνεργάστηκε με εφημερίδες, περιοδικά, site εκπομπές και MKO γράφοντας επί παντός επιστητού. Αγαπημένο αντικείμενο της η χαρτογράφηση της πόλης για καλό φαγητό και ποτό.

Η Σοφία Αλεξίου αρθρογραφεί μεταξύ άλλων στο deBόp και ως #MomAndTheCity στην ομώνυμη στήλη μας στο deBlog, όπου καταγράφει ιδέες για ταξίδια και βόλτες, δημιουργικές δραστηριότητες εντός και εκτός σπιτιού, αληθινές ιστορίες μητρότητας, υγιεινές συνταγές αλλά και μέρη για να ξεσκάσετε εσείς (οι γονείς!) μιας και όπως λέει: «η ζωή συνεχίζεται ακόμη κι αν έχεις παιδί»!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr