Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Που και πώς μπορείτε να παράσχετε βοήθεια στους πυρόπληκτους

Αχαϊα: Που και πώς μπορείτε να παράσχετε...

Οι δράσεις συγκέντρωσης χρημάτων αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης για όσους έχουν ανάγκη αυτές τις ημέρες

Πρωτοβουλία για την στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές ανέλαβε ο Ερυθρός Σταυρός, ο οποίος άνοιξε Τραπεζικό Λογαριασμό για την συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους σε όλες τις περιοχές της χώρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ανοίγει τραπεζικό λογαριασμό για την ενίσχυση των πυρόπληκτων αλλά και των ζώων σε Βαρυμπόμπη, Πάτρα, Ρόδο, Βόρεια Εύβοια και Αρχαία Ολυμπία παρακινώντας όσους μπορούν να βοηθήσουν στην οικονομική στήριξη των πληγέντων. Πολίτες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν χρηματικά ποσά μπορούν να τα καταθέσουν στον παρακάτω λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK
Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0240.30.0201205013
IBAN: GR2602602400000300201205013

*Οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «Πυρκαγιές». Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2103609825 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

? Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τους πληγέντες: Καλέστε δωρεάν και ανώνυμα όλο το 24ωρο για παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στο 10306.

Παράλληλα, δράση για την υποστήριξη των πυρόπληκτων έχουν αναλάβει και απλοί πολίτες, καθώς όπως διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πραγματοποιείται συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, σε διάφορα σημεία της Πάτρας. Πιο συγκεκριμένα:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις