Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φοιτητές απέκλεισαν την Ε.Ο Αγρινίου-Ιωαννίνων

Φοιτητές απέκλεισαν την Ε.Ο Αγρινίου-Ιωαννίνων

Διαμαρτυρόμενοι για τις ενδεχόμενες αλλαγές στα τμήματά τους

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν νωρίτερα το μεσημέρι οι φοιτητές του Τμήματος "Διαχείρισης Περιβέλλοντος και Φυσικών Πόρων" του Τ.Ε.Ι Αγρινίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το φημολογούμενο κλείσιμο της Σχολής. Οι φοιτητές του Τμήματος, περίπου στις 13:00 το μεσημέρι, έκλεισαν την εθνική οδό Αγρινίου-Ιωαννίνων και από τις δύο λωρίδες.

Η κινητοποίηση στο σημείο κράτησε γιαπερίπου μία ώρα, ενώ στη συνέχεια οι σπουδαστές κατευθήνθηκαν προς το κέντρο της πόλης του Αγρινίου, με σκοπό να αποκλείσουν τις οδούς γύρω από την κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για τις φημολογούμενες αλλαγές στο τμήμα τους, καθώς όπως δήλωσαν στο thebest.gr, επικρατεί έντονη αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του, καθώς δεν έχει καν ξεκαθαριστεί αν η σχολή πρόκειται να συγχωνευθεί με κάποια άλλη, ή ακόμα και να διαγραφεί εντελώς.

Οι καθηγητές του συγκεκριμένου τμήματος, πραγματοποιούν αποχή από τις εργασίες τους εδώ και μία εβδομάδα - από την προηγούμενη Τρίτη- καθώς παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους μήνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις