Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η 6η ΥΠΕ παρέδωσε λυόμενα στα Κ.Υ. Αγρινίου-Αιτωλικού και στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Η 6η ΥΠΕ παρέδωσε λυόμενα στα Κ.Υ. Αγριν...

Για αποσυμπίεση των υγειονομικών δραστηριοτήτων

«Στην αποσυμπίεση των υγειονομικών δραστηριοτήτων στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, της περιοχής, αποσκοπεί η εγκατάσταση οικίσκων. Σήμερα παραδώσαμε τρεις ακόμη χώρους, ενώ ευχαριστούμε θέρμα για μια ακόμη φορά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη σημαντική προσφορά της».

Υπογράμμισε σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης που περιόδευσε σε Αγρίνιο, Αιτωλικό και Μεσολόγγι όπου εγκαταστάθηκαν οι οικίσκοι.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν το Αγρίνιο. «Ο χώρος αυτός, δίπλα από το Κέντρο Υγείας, που θα λειτουργήσει φυσικά άμεσα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα γίνονται οι εμβολιασμοί κατά του  covid 19. Με μεγάλη χαρά, ενημερωθήκαμε από τους ιατρούς της υγειονομικής μονάδας, ότι η λειτουργία του οικίσκου, θα «ελευθερώσει» δύο αίθουσες όπου μέχρι σήμερα καταλάμβανε η εμβολιαστική δραστηριότητα. Καταλαβαίνετε λοιπόν, πόσο σημαντική είναι για την εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων Υγείας και των Νοσοκομείων μας, η λειτουργία επιπλέον χώρων», σημείωσε ο κ. Καρβέλης.

Δεύτερος σταθμός της περιοδείας ήταν το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού, όπου εκεί ο οικίσκος που εγκαταστάθηκε στο πίσω μέρος του Κέντρου, θα λειτουργήσει επίσης ως εμβολιαστικό κέντρο, το οποίο θα έχει αυτόνομη είσοδο – έξοδο αλλά και δικό του χώρο αναμονής.  

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς αυτό που γίνεται. Και μαζί με τον Περιφερειάρχη θα φροντίζουμε αδιάλειπτα για την απρόσκοπτη λειτουργία τους. Άλλωστε αυτό τον αγώνα, τον ξεκινήσαμε μαζί και μαζί θα το παλέψουμε μέχρι να θωρακίσουμε την περιοχή μας με το ισχυρό όπλο της προστασίας της δημόσιας υγείας», ανέφερε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ.

Τελευταίος σταθμός, για την περιοδεία του κ. Γιάννη Καρβέλη, ήταν το Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Αρχικά επιθεώρησε τον οικίσκο ο οποίος θα φιλοξενεί παράλληλες υγειονομικές δραστηριότητες, ανάλογα με τις ανάγκες του νοσοκομείου. Στη συνέχεια μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, ενημερώθηκαν για τις λειτουργικές ανάγκες του νοσηλευτικού ιδρύματος, συνομιλώντας με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, εργαζόμενους και εκπροσώπους συνδικαλιστών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις