Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημήτρης Λιγνάδης: Αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας για τους δυο βιασμούς

Δημήτρης Λιγνάδης: Αρνήθηκε να απαντήσει...

Ο κατηγορούμενος ζήτησε για μία ακόμα φορά κατά αντιπαράσταση εξέταση

Δεν απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος έχει κληθεί να απολογηθεί για δύο επιπλέον πράξεις βιασμού. Η παραμονή του στο γραφείο του ανακριτή διήρκησε μόνο για μισή ώρα. Ο Αλέξης Κούγιας, πληρεξούσιος δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, παρέδωσε στην ανακρίτρια συμπληρωματικό υπόμνημα και η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε χρόνο-ρεκόρ.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε για μία ακόμα φορά κατά αντιπαράσταση εξέταση. «Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτησεις της» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Μετά την ανακρίτρια, ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα.

Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας κατά την άφιξη του στην Ευελπίδων χαρακτήρισε «όνειδος» τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του εντολέα του και σχολίασε: «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας». 

Απαντώντας στο γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «στόχος ήταν όπως έχω πει να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού». Ο ποινικολόγος αναφερόμενος στον πελάτη του εξήγησε ότι «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής».

Κλείνοντας την τοποθέτηση του ανέφερε ότι δεν προσδοκά τίποτα όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, αλλά -όπως είπε- ελπίζει «πως όταν φτάσει στο συμβούλιο η υπόθεση, ελπίζουμε τα μέλη του αυτεπαγγέλτως να διατάξουν την αποφυλάκιση του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις