Και με τον Γκοβού συναντήθηκε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Γόντικας πήγε το πρωί της Παρασκευής στην Παιανία και εκτός από την ανακοίνωση με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη για τα εισιτήρια της συναυλίας, είχε κατ ιδίαν συνομιλία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος είχε ζητήσει από τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο να τον ενημερώσει για την κατάσταση στην ΠΑΕ μετά το Δ.Σ. και φυσικά τι προβλέπεται για την επόμενη ημέρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γόντικας είπε αναλυτικά τα πράγματα στον 64χρονο τεχνικό και δεν ωραιοποίησε την κατάσταση. Βέβαια επειδή και ο ίδιος ο Γόντικας παραμένει αισιόδοξος, εξήγησε στον προπονητή πως κάτι θετικό μπορεί να προκύψει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και δεν υπάρχει λόγος για απογοήτευση ή έντονο προβληματισμό. «Το αγωνιστικό τμήμα πρέπει να μείνει όσο γίνεται ανεπηρέαστο από όλα αυτά», είπε ο παράγοντας των πράσινων στον Φερέιρα.
Τα είπε και με Γκοβού
Ο Δημήτρης Γόντικας εκτός του Φερέιρα είχε σύντομο διάλογο και με τον Σίντνει Γκοβού. Επειδή πολλοί θα σκεφτούν αμέσως πως η κουβέντα με τον Γάλλο θα περιστράφηκε στο οικονομικό και στο συμβόλαιο του, ακόμη δεν έχει διαρρεύσει κάτι ουσιαστικό. Είναι πιθανό να τα είπαν και γι' αυτά τα θέματα αν και είναι σχετικά νωρίς και υπάρχουν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Ότι οι πράσινοι θα θελήσουν να απαλλαγούν από παίκτες με την...προσφορά του Γκοβού, είναι δεδομένο, αλλά μάλλον δεν θα θέσουν τέτοια καυτά ζητήματα αυτή τη χρονική στιγμή.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










