Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημήτρης Λιγνάδης: Ελέγχεται πλέον και για πορνογραφία ανηλίκων

Δημήτρης Λιγνάδης: Ελέγχεται πλέον και γ...

Ύστερα και από την κατάθεση που έδωσε αυτοπροσώπως ο τρίτος κατά σειρά μηνυτής σε βάρος του

Το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων εξετάζουν πλέον οι αρχές ύστερα και από την κατάθεση που έδωσε αυτοπροσώπως ο τρίτος κατά σειρά μηνυτής σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος έχει επίσης κατηγορήσει τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό. Ο άνδρας βρέθηκε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσει προανακριτικά σε σχέση με τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας περιέγραψε εκ νέου όσα επικαλείται στη μήνυση του, επισημαίνοντας ακόμη μία φορά ότι ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης όταν τον κάλεσε στο σπίτι του, του είχε δείξει πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά στον υπολογιστή του.

Η τοποθέτηση αυτή οδηγεί τις αστυνομικές αρχές, που διενεργούν την προανάκριση, να στραφούν προς νέα αδικήματα, πλην εκείνο του βιασμού σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. Να σημειωθεί ότι όταν η αστυνομία ολοκληρώσει την έρευνα της, θα διαβιβάσει όλα τα στοιχεία που συνέλεξε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος και θα αποφανθεί αν θα ασκηθεί σε βάρος του ήδη προφυλακισμένου σκηνοθέτη συμπληρωματική δίωξη και για ποιά ακριβώς αδικήματα.

Την ίδια ώρα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος πολιτικής αγωγής, Γιάννης Βλάχος, βρέθηκε ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται τους δύο πρώτους βιασμούς που έχουν καταγγελθεί σε βάρος του Δ. Λιγνάδη, ζητώντας την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Αιτία για αυτή του την ενέργεια είναι να ερευνηθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κατηγορούμενου καθώς και η ηλεκτρονική αλληλογραφία του, προκειμένου να εντοπιστούν ενδεχόμενα πρόσθετα στοιχεία για την έρευνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις