Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Ξεφυλλίστε εδώ την ειδική έκδοση του THE...

Ξεφυλλίστε εδώ την ειδική έκδοση του THE BEST για την Επόμενη Μέρα στη Δυτική Ελλάδα

Δείτε την σε ηλεκτρονική μορφή

To thebest.gr το μεγαλύτερο ενημερωτικό ΜΜΕ της ελληνικής Περιφέρειας ανέλαβε την πρωτοβουλία να συνομιλήσει με πολιτικά στελέχη, εκπροσώπους φορέων, επιχειρηματίες, επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς της Πάτρας, με σκοπό να καταγράψει την επόμενη μέρα στην οικονομία στην εποχή του κορωνοϊού, σε μία ειδική έκδοση.

Εντυπωσιακή απήχηση της διαδικτυακής ημερίδας του Thebest.gr

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο π. υπουργός Εσωτερικών Τάκης θεοδωρικάκος, ο επικεφαλής της επιτροπής περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πασκάλ Κανφέν, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας Κλεομένης Μπάρλος, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, ο πρόεδρος του ΕΑΠ Οδυσσέας Ζώρας, κι ακόμη εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων, επιχειρηματίες και στελέχη της περιοχής αποτυπώνουν ο καθένας στον τομέα του τις επιπτώσεις της πανδημίας και προτείνουν τρόπους αντιμετώπισης της πρωτόγνωρης κατάστασης. 

Το μεγάλο «στοίχημα» δεν είναι άλλο από την επανεκκίνηση της οικονομίας και η σκυτάλη περνά στους πρωταγωνιστές της  επιχειρηματικότητας. Δείτε την ειδική έκδοση σε ηλεκτρονική μορφή εδώ

Παράλληλα το περιεχόμενο της έκδοσης θα προβληθεί από αύριο Παρασκευή και μέσω του thebest.gr σε ειδική κατηγορία στην home page του portal, στην οποία θα δημοσιευθούν όλα τα σχετικά θέματα, ενώ διοργανώθηκε εκδήλωση – ημερίδα στην οποία παρουσιάστηκε η έκδοση και μίλησαν ειδικοί επί του θέματος.

Συνδιοργανωτές Δράσεων: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Επιμελητήριο Αχαΐας. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr