Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αστυνομικοί.... συνωστίζονται στην καθιστική διαμαρτυρία του ΜέΡΑ25- ΦΩΤΟ

Αστυνομικοί.... συνωστίζονται στην καθισ...

Οι αναρτήσεις στα social media

Αστυνομικούς που... συνωστίστηκαν στην καθιστική διαμαρτυρία που έκανε το ΜΕΡΑ25 το πρωί της Τρίτης επί της Βασιλίσσης Σοφίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης διαμαρτυρήθηκε καταγγέλλοντας την αστυνομία ότι παρανομεί διότι δεν τους άφησε να συνεχίσουν την ειρηνική και με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων πορεία τους. «Οι διαταγές σας προσκρούουν στο Σύνταγμα» είπε ο κ. Βαρουφάκης στους αστυνομικούς οι οποίοι δρουν  υπό τις εντολές της κυβέρνησης.

«Δεν επέτρεψαν στους βουλευτές του ΜέΡΑ 25 ούτε σε τριμελή αντιπροσωπεία, ούτε στο Γιάννη μόνο του να περάσει το μπλόκο της Β Σοφίας. Αυτό αποτελεί ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή. Η κυβέρνηση έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να παρανομήσουν.», έγραψε στο facebook του ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης και οι βουλευτές του κόμματος έδωσαν το «παρών» στην πορεία για το Πολυτεχνείο. «Είμαστε εδώ στηρίζοντας του γιατρούς και τους νοσηλευτές που φιμώνονται από μια κυβέρνηση που δεν τους ενισχύει, τους δάσκαλους και τους μαθητές που είναι παρατημένοι από μια κυβέρνηση που δεν έχει πάρει μέτρα κατά της πανδημίας. Είμαστε εδώ για τη νεολαία μας και τα μέλη μας και τους ευχαριστούμε που δέχθηκαν την παρότρυνση να μην έρθουν στην πορεία για να τηρήσουμε τα υγειονομικά μέτρα» δήλωσε στα ΜΜΕ. Νωρίτερα, σε συζήτηση που είχε με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. εξήγησε ότι το κόμμα του τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID.

Αυτή τη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. του κ. @chrisochoidis της Κυβέρνησης του κ. @kmitsotakis παραβιάζει ευθέως το Σύνταγμα παρεμποδίζοντας τους Βουλευτές του @mera25_gr να συνεχίσουν την πορεία τους στο ύψος του ΕΑΤ-ΕΣΑ περίπου, πρόκειται για δημοκρατική εκτροπή που καταστρατηγεί το Σύνταγμα», τουίταρε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Δε μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε την πορεία μας στο ύψος του ΕΑΤ-ΕΣΑ, πρόκειται για δημοκρατική εκτροπή που καταστρατηγεί το Σύνταγμα», έγραψε η βουλευτής του κόμματος Σοφία Σακοράφα.

Φωτ.:eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις