Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απόπειρα διάρρηξης κοντά στα Ψηλαλώνια τα ξημερώματα της Τρίτης

Απόπειρα διάρρηξης κοντά στα Ψηλαλώνια τ...

Σε κρεοπωλείο - Οι δράστες προσπάθησαν να μπουν μέσα στο μαγαζί από τον ακάλυπτο αλλά τους αντιλήφθηκαν οι γείτονες

Απόπειρα διάρρηξης έγινε στις 2 τα ξημερώματα Δευτέρας προς Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 σε ιδιαίτερα κεντρικό σημείο της Πάτρας κοντά στα Ψηλαλώνια. Άγνωστοι δράστες που σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας ήταν ναρκομανείς επιχείρησαν να διαρρήξουν κρεοπωλείο από την πίσω πλευρά στον ακάλυπτο. Ωστόσο στην προσπάθεια τους έκαναν θόρυβο με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί από γείτονες που άναψαν τα φώτα στα μπαλκόνια τους και ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε άμεσα στο σημείο με 7 άνδρες.

Το περίεργο είναι το θράσος των συγκεκριμένων δραστών μιας και το σημείο που επιχείρησαν να δράσουν και να διαρρήξουν είναι σε ακάλυπτο τεσσάρων πολυκατοικιών που είναι όλες γεμάτες κόσμο ενώ λόγω ακόμη της ζέστης που επικρατούσε και τα ανοιχτά παράθυρα κάθε παράξενος γίνεται αντιληπτός.

Ήδη συζητείται το ενδεχόμενο από τους ενοίκους των πολυκατοικιών αλλά και των καταστημάτων όπως αυτό στο οποίο έγινε η απόπειρα διάρρηξης, να βάλουν κάμερες επόπτευσης στην είσοδο και στο πίσω μέρος μιας και έχει ξαναγίνει κατά το παρελθόν προσπάθεια διάρρηξης.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις