Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έσβησε στα 80 της χρόνια η Αγγελική Καμάρα

Πάτρα: Έσβησε στα 80 της χρόνια η Αγγελική Καμάρα

Ήταν η σύζυγος του αείμνηστου υποδηματοποιού Αλέκου Καμάρα που είχε φύγει από τη ζωή πριν μερικά χρόνια

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή η συμπολίτισσα Αγγελική χήρα Αλέκου Καμάρα στα 80 της χρόνια. Η εκλιπούσα αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα πρόβλημα υγείας από το οποίο δεν μπόρεσε να βγει νικήτρια. Ήταν παντρεμένη με τον γνωστό και επιτυχημένο υποδηματοποιό της Πάτρας, τον αείμνηστο Αλέκο Καμάρα και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Στέλιο Καμάρα που συνέχισε την οικογενειακή παράδοση και ασχολήθηκε με το εμπόριο και την πώληση υποδημάτων και τη Μαρίνα Καμάρα που είναι καθηγήτρια αγγλικών.

Το κατάστημα γυναικείων και ανδρικών υποδημάτων «Φίνο» της οικογένειας Καμάρα στην οδό Κορίνθου και Αγ. Νικολάου και στην Μαιζώνος απέναντι από τον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας ήταν από τα πιο γνωστά της πόλης με κομψά και μοδάτα παπούτσια, και τα προτιμούσαν ιδιαίτερα οι Πατρινοί τις δεκαετίες του ’80 και ’90 και στις αρχές του 2000.

Η Αγγελική Καμάρα ήταν μία ευγενής και κοινωνική γυναίκα και ο θάνατος της λύπησε πολλούς. Φρόντιζε πάντα να εκκλησιάζεται στον Μητροπολιτικό ιερό ναό της Ευαγγελίστριας που ήταν η ενορία της.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 στις 10 το πρωί στον ιερό ναό Αγίου Μηνά στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο στη Λεύκα όπου και θα ταφεί. Εν ζωή είναι και ο αδελφός της Γιάννης Κεφαλόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις