Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βελβίτσι- Δραγώλενα- Μπάλλα- Βούντενη: Κόπηκε λόγω καθίζησης ο δρόμος

Βελβίτσι- Δραγώλενα- Μπάλλα- Βούντενη: Κ...

Αποκλεισμένοι οι κάτοικοι

Σοβαρή καθίζηση που προκάλεσε αποκλεισμό της κυκλοφορίας σημειώθηκε στη δημοτική οδό Βελβίτσι- Δραγώλενα- Μπάλλα- Βούντενη στην Πάτρα.

Πριν από λίγο καιρό έγινε εμφανές νέο μεγάλο ρήγμα στο δρόμο εξαιτίας της συσσώρευσης νερού στο σημείο που και παλιότερα είχε σημειωθεί σοβαρή καθίζηση.

Η ανησυχία εντείνεται ενόψει του φθινοπώρου και του χειμώνα αφού οι βροχές θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση και υπάρχει κίνδυνος ολοκληρωτικής καταστροφής.

Κλιμάκια τεχνικών του Δήμου Πατρέων μετέβησαν στην περιοχή και αφού διαπίστωσαν το μέγεθος του προβλήματος, αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας μέχρι νεοτέρας.

Η διακοπή της κυκλοφορίας προκαλεί πρόβλημα σε κατοίκους που χρησιμοποιούσαν τον δρόμο για να μεταβούν στις καλλιέργειές και στα χωράφια τους, είτε για να μετακινηθούν από και προς την Πάτρα.

Εναλλακτικά πλέον θα χρησιμοποιούν τη διαδρομή μέσω των Συχαινών.

Το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο για τους κατοίκους του Βελβιτσίου που έχουν περιβόλια και καλλιέργειες στην Δραγώλενα ή για τους μαθητές που με την έναρξη της σχολικής χρονιάς δεν θα μπορούν να μετακινηθούν προς τα σχολεία τους με το λεωφορείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις