Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Στη ΜΕΘ του Ρίου 23χρονος μετά από οικογενειακό επεισόδιο

Ηλεία: Στη ΜΕΘ του Ρίου 23χρονος μετά απ...

Φαίνεται πως η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί

Έντονη ανησυχία προκάλεσε οικογενειακό επεισόδιο το απόγευμα της Τετάρτης σε περιοχή της Αμαλιάδας καθώς αρνητικό αποτέλεσμα αυτού ήταν ο τραυματισμός ενός 23χρονου στο χέρι ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.Ειδικότερα, ήταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι , όταν ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας έχοντας ακατάσχετη αιμορραγία και βαθιά κοψίματα στο ένα του χέρι, τα οποία και προήλθαν από τζάμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος φέρεται να είχε μια αψιμαχία με πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον και πάνω στην ένταση της στιγμής χτύπησε με γροθιά ένα τζάμι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το τζάμι να σπάσει και τα θραύσματα να προκαλέσουν βαθιά κοψίματα στο νεαρό, με το χέρι του να αιμορραγεί έντονα μιας και είχε κόψει μέσο νεύρο και δικέφαλο μυ.

 
Άμεσα ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου παρότι δεν εφημέρευε ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος έδωσε τη λύση σε μια κατάσταση που θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ χειρότερα για τον 23χρονο.

Αρχικά κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία και ακολούθως του μετάγγισε αίμα.

 
Ακολούθως, ολοκλήρωσε όσες διαδικασίες χρειάζονταν προκειμένου να μεταφερθεί από τον ίδιο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο νεαρός νοσηλεύεται στην ΜΕΘ στο Ρίο και φαίνεται πως η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί.

 

πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις