Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά ο Αλ. Χρυσανθακόπουλος

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συ...

Για το θέμα του προϋπολογισμού

Την κατεπείγουσα σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας με θέμα την αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2020, ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρος του σώματος, Παναγιώτη Μελά, ο δημοτικός σύμβουλος κι επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλης», Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Ζητάω την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με βάση τον κανονισμό άρθρο 3 και ειδικά παράγραφος 9 ως κατεπείγον! Με μοναδικό θέμα την αναβληθείσα συζήτηση σχετικά με την «3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2020» και με βάση τις κατατεθείσες προτάσεις.

Δεν χρειάζεται παρά μόνο η καλή θέληση, που δεν έχετε επιδείξει ως παράταξη καθώς χρησιμοποιήσατε τους εργαζόμενους, ως παραπλανηθέντες ομήρους της πολιτικής σας σκοπιμότητας. Αυτό ομολογήσατε με το κατάπτυστο και συκοφαντικό δελτίο τύπου που εκδώσατε, για να αποκαλυφθούν οι μάσκες που φοράτε.

Πάψτε πια να είστε νταβατζήδες των εργαζομένων και ακολουθήστε την διαδικασία απεγκλωβισμού από τα παραμύθια που λέτε στον κόσμο.  Άμεση Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Κάθε καθυστέρηση ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ Πελετίδη!

Γιαυτό μην κάνετε άλλες διαδικαστικές κωλυσιεργίες και υπηρεσιακές αλχημείες και παγίδες με εσκεμμένες μεταβολές των κωδικών και προχωρήστε σε άμεση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ακόμη και διαδικτυακή. 

Υπενθύμιση σας έχουμε διευκολύνει κατ επανάληψη, όταν θέλατε να ξεπεράσετε λάθη, παραλείψεις και υπηρεσιακά κενά ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΑΤΕ γιαυτό απολογηθείτε έμπρακτα με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ άμεσα!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις