Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Toν έπιασαν στην Πάτρα με καταδικαστική για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Toν έπιασαν στην Πάτρα με καταδικαστική ...

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών,όπως αναφερει η αστυνομία, "ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών για ανθρωποκτονία από αμέλεια.


Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε,  βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (22) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη αλλοδαπού με καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Ανδραβίδας – Κυλλήνης και Βουπρασίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σεβάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για απείθεια".


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη έξοδο και πλαστογραφία
πιστοποιητικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον αερολιμένα Ακτίου Βόνιτσας,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι με τη χρήση κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων, (ταυτότητα Ισπανικών Αρχών) επιχείρησε να εξέλθει  παράνομα από την Χώρα μέσω πτήσης με τελικό προορισμό το Άμστερνταμ Ολλανδίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις