Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΜέΡΑ25: Αντισυνταγματικό έκτρωμα χουντικής κοπής, το νομοσχέδιο για τις κινητοποιήσεις

ΜέΡΑ25: Αντισυνταγματικό έκτρωμα χουντικ...

Σχόλιο του εκπροσώπου του, Μ. Κριθαρίδη

«Αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό έκτρωμα χουντικής κοπής», χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης, η κυβέρνηση, με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, «προωθεί την ποινικοποίηση των αντιδράσεων στις βάρβαρες πολιτικές της, ενώ συστήνει και διεύθυνση "πρόληψης της βίας" για την καταπολέμηση μεταξύ άλλων και της "ριζοσπαστικοποίησης", άκουσον άκουσον!».

Η ίδια κυβέρνηση, προσθέτει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, αντιμετώπισε σήμερα με μεγάλης έντασης βία και καταστολή τους υγειονομικούς που τόσο καιρό «χειροκροτούσε», τους ανθρώπους δηλαδή εκείνους που άφησε χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη να δίνουν την μάχη του κορονοϊού στην πρώτη γραμμή του αγώνα και τους οποίους έπνιξε σήμερα στο ξύλο και τα χημικά.

Καταλήγοντας, ο κ. Κριθαρίδης τονίζει, ότι «ο αυταρχισμός φυσικά εντείνεται από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, αφού ήδη συμφώνησε σε ένα 5ο μνημόνιο εξαθλίωσης των πολιτών, όμως με αυτά που δρομολογεί ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε λίγο θα μας ζητάει και πιστοποιητικά φρονημάτων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις