Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

The Best Pods: Το thebest.gr ξεκινάει τη δική του σειρά Podcasts

The Best Pods: Το thebest.gr ξεκινάει τη...

Unmute στην καθημερινότητα κάθε Δευτέρα και Τρίτη με τον Κωνσταντίνο Μαρκέτο και τον Θάνο Νασόπουλο

Podcast. Ένα μέσο που μέχρι πρόσφατα ήταν άγνωστο στο ελληνικό κοινό. Το άγνωρο του χαρακτήρα του όμως, το κάνει γοητευτικό και ελκυστικό. Πάντοτε ο άνθρωπος ελκύεται από το γριφώδες, το μυσταγωγικό και σπεύδει να το ανακαλύψει.  


Podcast. Μια λέξη που αρχίζει και “ακούγεται” έντονα. Μία νέα συνήθεια. Για μερικούς, είναι το ραδιόφωνο της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης. Για άλλους, ηχητικά ντοκιμαντέρ. Για τους τολμηρούς...το ψηφιακό ντιβάνι του ψυχαναλυτή τους και για τους περισσότερους η συντροφιά τους στο αυτοκίνητο, στο περπάτημα, στις δουλειές του σπιτιού, ίσως και η αφορμή για την απομόνωση και αποφόρτισή τους από τους βάρβαρους ρυθμούς της καθημερινότητας. 


Την εποχή της γρήγορης εναλλαγής των εικόνων, της ψηφιακής οπτικοποίησης των πάντων, ως και των συναισθημάτων, έρχονται τα podcasts για να ξεκουράσουν το βλέμμα και να ανοίξουν νέους ορίζοντες. Τα The Best Pods φιλοδοξούν να αποτελέσουν τη νέα εβδομαδιαία συνήθειά σας. Ερευνητική δημοσιογραφία, ιστορικά θέματα, πολιτική και κοινωνική ανάλυση της επικαιρότητας, θέματα υγείας, σατιρισμός της καθημερινότητας θα αποτελούν τη βεντάλια των ψηφιακών ακουσμάτων, που θα σας προτείνουμε. 

Αποτελούν νεωτερισμό τα podcasts; Μάλλον όχι. Ισχυροποιούν μέσω της ψηφιοποίησης, την επικοινωνία και την αφήγηση. Οι απαρχές άλλωστε της ανθρώπινης ιστορίας και του πολιτισμού, είναι η προφορική παράδοση, η διάδοση του ήχου. Πάντοτε διασκεδάζει αλλά και διδάσκει. Η σοφία των παλιών που μας συναρπάζει και μας φέρνει θύμησες νοσταλγίας εξάλλου, προφορικά διαδόθηκε και διασώθηκε. 


Πρόσβαση στα podcasts θα έχετε τόσο από το thebest.gr, όσο και από όλες τις διεθνείς δωρεάν πλατφόρμες διαμοιρασμού τους, Spotify, Apple Podcast, Google Podcast. Εκεί θα μπορείτε να μας αποθηκεύτε και να μας παίρνετε μαζί σας, για να σας κρατάμε συντροφιά στο γραφείο, στις δουλειές του σπιτιού, στην άθληση, στο μποτιλιάρισμα, στην παραλία του ευλογημένου ελληνικού καλοκαιριού. 


Εμείς ορίζουμε το ραντεβού μας στα ψηφιακά ερτζιανά με την πρώτη εκπομπή, "Podium" με τον Κωνσταντίνο Μαρκέτο, σήμερα Δευτέρα. 

Την Τρίτη, 23.06, δίνουμε ραντεβού ξανά με την εκπομπή του Θάνου Νασόπουλου, με τίτλο "Cicada", με εξαίρεση αυτή την πρώτη βδομάδα που λόγω φόρτου εργασίας θα τα πούμε την Τετάρτη. 

Κρατήστε τις μέρες ωστόσο, γιατί αυτές θα ισχύουν στο εξής, κάθε βδομάδα.

Για ένα πολλά υποσχόμενο ηχητικό ταξίδι. Βάλτε τα ακουστικά σας και ξεκινάμε. Ξεκινάμε για να πατήσουμε Unmute στην καθημερινότητα.

 

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Spotify ΕΔΩ

Ακολουθήστε το κανάλι μας στo Apple Podcast ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Google Podcast ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις