Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Νίκος Μαρούδας εξηγεί στο thebest πώς το yachting φέτος λόγω κορωνοϊού απευθύνεται κυρίως σε Έλληνες

Ο Νίκος Μαρούδας εξηγεί στο thebest πώς ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι λένε οι υπεύθυνοι

Γιώτινγκ, μία μορφή τουρισμού που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα ευνοηθεί σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα από τις νέες συνθήκες που διαμορφώνει ο κορωνοϊός, με δεδομένο ότι τηρεί το πλαίσιο της κοινωνικής αποστασιοποίησης, καθώς ο αριθμός και οι συναθροίσεις μεταξύ των επιβατών σε ένα σκάφος, είναι ελεγχόμενες. Ο ιδιοκτήτης εταιρείας yachting Νίκος Μαρούδας μας εξηγεί μέσα από το σκάφος του πώς φέτος για πρώτη φορά αναγκάστηκε να μείνει στην Πάτρα και να μην μεταβεί στο Ιόνιο, καθώς προτιμά να δουλέψει με έλληνες πελάτες.

Το  γιώτινγκ σε αντίθεση με την κρουαζιέρα που έχει υποστεί καθίζηση στην πανδημία, εκτιμάται οτι καθημερινά προσελκύει αρκετούς τουρίστες από άλλες συμβατικές μορφές τουρισμού, αφού είναι ένας κλάδος που μπορεί να εναρμονιστεί σε μεγάλο βαθμό στις νέες συνθήκες που έφερε στην ζωή μας o κορωνοϊός.

Διακοπές με σκάφος

Πολλές περιοχές ανα την Ελλάδα επενδύουν αυτή την περίοδο περισσότερο πάνω στον εναλλακτικό αυτό τρόπο τουρισμού, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις πλέον για περαιτέρω ανάπτυξη. 

Στο μεταξύ και σε ό,τι αφορά την Μαρίνα της Πάτρας που διαχειρίζεται ο Δήμος, η κατάσταση παραμένει η ίδια. Οι πλωτοί διάδρομη για πρόσβαση στα σκάφη είναι σε κακά χάλια και εγκυμονούν κίνδυνο για ιδιοκτήτες σκαφών αλλά ακόμα και απλούς πολίτες που θα ήθελαν ενδεχομένως να βγάλουν μια φωτογραφία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις