Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη στην Ηλεία: Έσβησε ο 8χρονος αγωνιστής Χρήστος Κωστόπουλος

Θλίψη στην Ηλεία: Έσβησε ο 8χρονος αγωνι...

Η κηδεία του θα τελεστεί στη Γαστούνη το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 στις 11 το πρωί

Βαθιά θλίψη και συγκίνηση έχει προξενήσει από την ώρα που μαθεύτηκε το δυσάρεστο νέο ότι έσβησε ο μικρούλης Χρήστος Κωστόπουλος, ο μικρός αγωνιστής, ο οποίος ήταν γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου το 2012 στα Καβάσιλα και από το  2014, έδινε σκληρή και γενναία μάχη για την υγεία του, καθώς είχε διαγνωστεί με ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου. Πάλεψε με σθένος, με χαμόγελο υπομένοντας πολλά χειρουργεία και χημειοθεραπείες, ενώ νοσηλευόταν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα».

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 13/6/2020, στις 11 το πρωί από την Παναγία Καθολική, στην Γαστούνη.

«Ο Χρήστος ξύπνησε από το κώμα, μας μίλησε, μας χαμογέλασε και “βυθίστηκε” πάλι σε κώμα για να “φύγει” για πάντα από κοντά μας…». Με αυτά τα λόγια μίλησε ο πατέρας του παιδιού, Πάνος Κωστόπουλος στην εφημερίδα της Ηλείας «Πατρίς».

Ο 37χρονος Πάνος Κωστόπουλος, ο πατέρας του μικρού αγωνιστή, με πνιγμένη φωνή αναφέρθηκε στις τελευταίες μέρες του παιδιού και πραγματικά τα λόγια του συγκλονίζουν.

Στις 29 Μαΐου το απόγευμα ο Χρήστος μαζί με τον πατέρα του Πάνο Κωστόπουλο την 35χρονη μητέρα του Εριέττα και την 9,5 ετών αδελφή του Βανέσα βρισκόταν την πλατεία του Αγίου Θωμά στου Γουδή και έπαιζε μπάλα. Στιγμές μοναδικά ευχάριστες. Στιγμές απόλυτα οικογενειακές. Βέβαια ο άνισος αγώνας με την νόσο συνεχιζόταν αλλά ο 8χρονος Χρήστος ήταν αγωνιστής και αντιμετώπιζε την κατάσταση πάντα με χαμόγελο, αναφέρει το σάιτ της εφημερίδας Πατρίς. Αυτή η ευτυχισμένη στιγμή κράτησε όμως μόνο για δύο μέρες καθώς ο δυνατός πόνος στο κεφάλι τον λύγισε…

Ο Χρήστος βρέθηκε στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» της Αθήνας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής 12/6. Έφυγε για τα ουράνια σε ηλικία μόλις 8 ετών.

Προσωπικά η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε επιδείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία του Χρήστου όπως άλλωστε και για όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται. Στις εκκλήσεις τις οικογένειάς του και ιδίως των γονιών του, για οικονομική στήριξη λόγω των πολλαπλών χειρουργείων, ένα τεράστιο κύμα αγάπης και αλληλεγγύης από όλη την Ηλεία, αλλά και όλη τη χώρα, είχε αγκαλιάσει τον Χρήστο.

Διοργανώθηκαν πολλές εκδηλώσεις για την οικονομική του στήριξη, συναυλίες, ποδοσφαιρικοί αγώνες κ.α, ενώ παράλληλα όποιος μπορούσε βοήθησε από το υστέρημά του. Στο πλευρό του Χρήστου στάθηκαν καλλιτέχνες και αθλητές, ανάμεσα τους και ο αγαπητός ποπ σταρ Σάκης Ρουβάς.

Ο Χρήστος συνέχισε να παλεύει όσο καλύτερα μπορούσε, συνέχισε να χαμογελάει να δίνει θάρρος στους γονείς του και την αδελφή του αποδεικνύοντας έτσι ότι μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν υπόδειγμα δύναμης για όλους μας.

Η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο Γαστούνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις