Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλ. Χρυσανθακόπουλος: Κίνημα πλατειών για ποιότητα ζωής στην πόλη

Αλ. Χρυσανθακόπουλος: Κίνημα πλατειών γι...

Δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη»

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη» Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος έκανε δήλωση με αφορμή τις εξελίξεις στην πλατεία Καλλιπάτειρας στην Πάτρα, αλλά και την αντιδρόμηση της Κανακάρη.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Οι καρεκλοκένταυροι του Πελετίδη αλυχτάνε, όταν η πλειοψηφούσα αντιπολίτευση επιβάλει αποφάσεις που δεν εγκρίνει το ΚΚΕ! Το παράδειγμα της πλατείας Καλλιπάτειρας  είναι οδηγός για να ξεσηκωθούν όλοι οι πατρινοί,  που οι πλατείες τους κινδυνεύουν να τσιμεντοποιηθούν και δεν γίνονται οι διανοίξεις δρόμων! Επειδή του επιβάλαμε την απαλλοτρίωση της πλατείας, ενώ εισηγούνταν την οικοδόμηση της από τους ιδιοκτήτες, προσπάθησε αρχικά να μας καπελώσει, ότι δήθεν αυτός το έκανε και μετά να μας σπιλώσει!

Μας αποκάλεσε μαύρο μέτωπο, ενώ μεταξύ μας συμφωνούμε ενίοτε, ως συνισταμένη κοινής λογικής. Το πραγματικό μπλέ μαρέ αράπα μέτωπο είναι αυτό του κου Πελετίδη, όπου μάζεψε με αντάλλαγμα τις  καρέκλες εξουσίας,  πρόσωπα  της μεγαλοαστικής τάξης, της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς.  Ακόμη και με τροτσκιστές συμμαχεί  κάνοντας πάρτι διαχείρισης εκατοντάδων εκατομμυρίων! Όσοι δεν έχουν ζήσει την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  χάνουν το θέατρο της υποκρισίας και της οργανωμένης ψευδολογίας της Δημοτικής αρχής!

Ο ένας από αυτούς διαψεύδει τον άλλον, όλα στο πόδι, πρόχειρα, με λάθη, αστοχίες και τραγικές αμέλειες! Ο κ Πελετίδης εξαπάτησε τους πατρινούς και φέρνει το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος στην πόλη, με αντιδρόμηση των οδών Κανακάρη, Κορίνθου, Μαιζώνος, Κωνσταντινουπόλεως, Αγίας Σοφίας.

Η Πάτρα κόβεται στην μέση και γίνεται επικίνδυνη πόλη! Το  ΕΚΑΒ με κίνδυνο ζωής για τους ασθενείς, η  Πυροσβεστική που θα αργεί να φτάσει στο σημείο κατάσβεσης, η Αστυνομία που δεν θα μπορεί να δρά έγκαιρα,  τα Αστικά ΚΤΕΛ- ΤΑΞΙ -ΙΧ θα βρίσκονται σε ατελείωτο μποτιλιάρισμα! Έρχεται η ώρα που θα ξυπνήσουν οι μακαρίως κοιμώμενοι, όταν θα ζήσουν τις συνέπειες και τότε, τα παράπονα σας στον Δήμαρχο!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις