Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εγκαίνια για την πλ. Ομονοίας με ...πολύ κόσμο!

Εγκαίνια για την πλ. Ομονοίας με ...πολύ κόσμο!

Την εγκαινίασε ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης

Εγκαινιάστηκε σήμερα νωρίς το βράδυ, η νέα πλατεία Ομονοίας την οποία παρέδωσε στους πολίτες, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος, παρά τις επισημάνσεις των αρχών για αποφυγή των συνωστισμών.

 

Η πλατεία

Με τη λειτουργία και φωταγώγηση του σιντριβανιού της, η ριζικά ανακατασκευασμένη πλατεία Ομονοίας, παραδόθηκε στο σύνολό της, στους κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης, 14.05.2020. Πρόκειται για ένα, από τα μεγαλύτερα σε όγκο νερού σιντριβάνι σε ολόκληρη την Ευρώπη- με διάμετρο 30 μέτρων που ο κεντρικός του πίδακας τινάζει το νερό σε ύψος ως και 20 μέτρα ενώ συνολικά διαθέτει 188 δέσμες νερού και 177 υποβρύχιους προβολείς που δημιουργούν μια πανδαισία φωτός και χρωμάτων.

Γύρω από το σιντριβάνι φυτεύτηκε γκαζόν και ολόκληρη η υπόλοιπη πλατεία, συνολικού εμβαδού 4,5 στρεμμάτων, καλύφθηκε με φιλικά στο περιβάλλον υλικά που ιδιαίτερα στην διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών χαμηλώνουν την θερμοκρασία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις