Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα νυχτερινά μαγαζιά λόγω κορωνοϊού

Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα νυχτεριν...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Οι ανακοινώσεις που δημοσίευσαν

 Την απόφαση να διακόψουν τη λειτουργία τους παίρνουν, το ένα μετά το άλλο, τα νυχτερινά κέντρα που φιλοξένησαν τους τελευταίους μήνες γνωστούς καλλιτέχνες. 

 

Την αρχή έκανε το Τeatro το οποίο ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη, για τις 13 Μαρτίου, πρεμιέρα με Πάολα και Νίκο Κουρκούλη.

 

Η ανακοίνωση του Box Athens 

Αγαπημένοι μας φίλοι και φίλες, σεβόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού COVID-19 για αναστολή των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε χώρους άνω των 1.000 ατόμων αλλά και τις γεκικότερες υποδείξεις των γιατρών και των ειδικών επιστημόνων για αποφυγή συναθροίσεων, οδηγούμαστε στην αναστολή της λειτουργίας του ΒΟΧ Athens για δυο εβδομάδες.
Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την προστασία των ευπαθών ομάδων αλλά και για την προστασία της ίδιας μας της υγείας.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς και καλή δύναμη σε όλους.
ΒΟΧ Athens

Η ανακοίνωση του Hotel Ερμού

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, μετά από τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας για αποφυγή συναθροίσεων ώστε να προστατευτούν, τόσο οι ευπαθείς ομάδες, όσο κι εμείς οι ίδιοι, από την μετάδοση του κορωνοϊού covid-19 αναστέλλουμε την λειτουργία του «Hotel Ερμού» για αυτή την εβδομάδα.

Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε υπεύθυνα, ώστε να καταπολεμήσουμε αυτή την «απειλή» και να την αφανίσουμε! Την άλλη εβδομάδα και εφόσον οι εξελίξεις μας το επιτρέψουν, θα συναντηθούμε και πάλι, με ανανεωμένη διάθεση και αισιοδοξία… Ευχαριστούμε πολύ, Άννα Βίσση και όλη η ομάδα του «Hotel Ερμού

Η ανακοίνωση του Έναστρον 

Προληπτικά και με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού (covid 19) στη χώρα, η επιχείρηση , το προσωπικό και οι καλλιτέχνες του «Έναστρον» αποφάσισαν να κλείσει νωρίτερα απο την προγραμματισμένη ημερομηνια ο κύκλος του σχήματος «Σαμπάνης – Γαρμπή – Demy».

Σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών λοιμωξιολόγων για αποφυγή συναθροίσεων, το νυχτερινό κέντρο θα παραμείνει κλειστό.
Το προσωπικό και οι καλλιτέχνες του μαγαζιού σας ευχαριστούν για την κατανόηση και τη στήριξη. Ψυχραιμία, καλή δύναμη - γρήγορη ανάρρωση στους νοσούντες και σεβασμός στα λόγια των ειδικών.

Και το Yton the music show με τον Νίκο Βέρτη απόφάσισε να ανακοινώσει την προσωρινή διακοπή όλων των παραστάσεων. 

Και Estate, όπου εμφανίζονταν ο Σάκης Ρουβάς, ο Στέλιος Ρόκκος και η Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη λειτουργία του. 

Η ανακοίνωση του Tokyo

Kαι οι live εμφανίσεις του Διονύση Σαββόπουλου, δεν γλίτωσαν από τον κορωνοϊό- Η ανακοίνωση του 

«Πειθαρχώντας στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και με την σύμφωνη γνώμη της επιχείρησης, αναστέλλω τις παραστάσεις του προγράμματος «Στο Woodstock -εγώ ήμουν εδώ» που γνώρισε φέτος μεγάλο σουξέ και το «Άλσος» κλείνει μέχρι νεωτέρας. Οι παλιοί λέγανε «θα περάσει και αυτό». Πιστεύω και ελπίζω αυτό να συμβεί πολύ σύντομα». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight