Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όλη η Πάτρα χόρεψε σ΄ένα καρναβαλικό Σαββατόβραδο! Έρχεται συνέχεια- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Όλη η Πάτρα χόρεψε σ΄ένα καρναβαλικό Σαβ...

Αναμνηστική φωτογραφία στην πλατεία Γεωργίου

Μπορεί οι καρναβαλικές εκδηλώσεις και οι παρελάσεις να ματαιώθηκαν λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα όμως η Πάτρα ζει το Καρναβάλι όπως και με όποιον τρόπο μπορεί! Το Σάββατο οι δρόμοι ήταν γεμάτοι καρναβαλιστές που φορούσαν τις στολές και με κέφι πλημμύρισαν την πόλη!

Το βράδυ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου αλλά και στους  κεντρικούς  δρόμους της πόλης επικράτησε το αδιαχώρητο από κόσμο που διασκέδαζε. 

Συνάντηση για αναμνηστική φωτογραφία των Καρναβαλιστών στην πλατεία Γεωργίου και παρέλαση με αφετηρία την Ομόνοια! 

Κάλεσμα για αναμνηστική φωτογράφιση μπροστά από το δημοτικό θέατρο Απόλλων στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, φορώντας τις στολές που είχαν ετοιμάσει για το φετινό καρναβάλι, απευθύνουν γνωστοί καρναβαλιστές στα μέλη των πληρωμάτων.

Το ραντεβού δίνεται για σήμερα, Κυριακή 1 Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου όπως λένε να τραβήξουν αναμνηστικη φωτογραφία για το μη γενόμενο καρναβάλι του 2020.

Βέβαια για τις 2 έχει προγραμματιστεί παρέλαση με αφετηρία την Ομόνοια. 

Το μήνυμα που δέχθηκαν οι Καρναβαλιστές στα κινητά τους τηλέφωνα  είναι το εξής:

AΓAΠHTOI KAPNABAΛIΣTEΣ. H KAPNABAΛIKH MAΣ BABOYPA EINAI ETOIMH! TO PANTEBOY EINAI ΣTHN ΠΛATEIA OMONOIAΣ THN KYPIAKH ΣTIΣ 14.00. ΦEPTE THN ΦAΣAPIA ΣAΣ, KAI ΠAME OΛOI MAZI NA KANOYME TO KAPNABAΛI TOY 2020!!! TYMΠANA, POKANEΣ, AYTOΣXEΔIA KPOYΣTA, ΣΦYPIXTPEΣ KAI OTI AΛΛO ΘEΛETE ΓIA NA ΔΩΣOYME ΣTHN ΠOΛH AYTO ΠOY THΣ AΞIZEI! EΠIΣHΣ, 1 EKΠPOΣΩΠOΣ AΠO KAΘE ΠΛHPΩMA NA EINAI ΣTIΣ 14.00 ΣTO ΔHMOTIKO ΘEATPO ME TH ΦETINH ΣTOΛH ΓIA THN ANAMNHΣTIKH ΦΩTOΓPAΦIΣH!

Το μήνυμα διακινήθηκε και μέσω facebook και δημόσιες αναρτήσεις Καρναβαλιστών. 

Καρναβάλι σε αυστηρό αστυνομικό κλοιό

Σε ισχυρό αστυνομικό κλοίο βρέθηκαν οι καρναβαλιστές που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου για να παρελάσουν στο κέντρο της Πάτρας. Λίγο πριν ξεκινήσει η καρναβαλική πομπή στο σημείο κατέφθασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Προς στιγμήν επικράτησε ένταση με τους καρναβαλιστές και στη συνέχεια ξεκίνησε η πομπή που ακολούθησε τη διαδρομή προς τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου πάντα με την ισχυρή παρουσία των αστυνομικών στην αρχή, στο τέλος της και κατά μήκος.

Το αδιαχώρητο το βράδυ του Σαββάτου στο καρναβαλικό κέντρο της Πάτρας

Καρναβάλι στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Η πλατεία Γεωργίου και ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου μπορεί να αποτέλεσαν το επίκεντρο της συγκέντρωσης καρναβαλιστών και επισκεπτών και πατρινών που κατέβηκαν στο κέντρο της Πάτρας για να διασκεδάσουν, ωστόσο και στη Μαιζώνος και στην Αγίου Ανδρέου και σε όλες τις καθέτους από τη Γούναρη μέχρι και την Αράτου ήταν γεμάτες κόσμο.

 

Οι απαγορεύσεις των καρναβαλικών εκδηλώσεων αποδείχθηκε ότι δεν πτόησαν τους Πατρινούς που κατέβηκαν μαζικά το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς στο κέντρο της Πάτρας.

Καρναβαλική κατάληψη στην πλατεία Γεωργίου

Καρναβαλική κατάληψη το απόγευμα του Σαββάτου από τις 7 και μετά στην πλατεία Γεωργίου. Καρναβαλικά γκρουπ συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Πάτρας κυρίως επί του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου και της πλατείας όπου έστησαν αυτοσχέδιο πάρτι με μουσική, χορό και καπνογόνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις